Д-р Даниела Дариткова: Не е време държавата да се дава в ръцете на несигурни политически субекти

  • 31 март 2021 15:24

  • 286
  • 8
Д-р Даниела Дариткова: Не е време държавата да се дава в ръцете на несигурни политически субекти
© ПП ГЕРБ

Много е важно България да има стабилно управление след 4-ти април, за да може да преодолеем икономическите и социалните последствия от пандемията. Не е време за експерименти. Не е време държавата да се дава в ръцете на несигурни политически субекти, които се опитват да спечелят само с отрицание, а не казват какво могат и какво ще правят, ако случайно се окажат във властта. Това заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е пред жители на Неделино.

Тя подчерта, че правителството не дели общините на малки и големи, нито по техните политически ръководства. Именно за това в община Неделино през последните 10 години са инвестирани повече от 8 млн. лева. В това число през февруари тази година са осигурени 300 000 лв. за изграждане на училищен SТЕМ-център. В края на миналата година се отпуснаха 350 000 лв. за хидрогеоложки проучвания и сондажи. Реализирани са редица проекти за улици и пътища в общината, за изграждане и модернизация на пространства и обекти за обществено ползване. Ремонтиран е междуобщинският път Долен-Крайна. Със средства от държавния бюджет също така е рехабилитиран изцяло пътят от Бял Извор до Златоград.

„Всичко това се случва заради усилията на правителството да осигури стабилност на държавата, защото тя е финансово добре управлявана и е имала възможност да отделя допълнително средства за общините“, отбеляза д-р Дариткова.

Тя призова жителите на Неделино да направят разумен избор за тези, които са доказали, че се грижат за хората и които могат да развиват модерна България.  

Д-р Дариткова представи листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, като в срещата участваха Недялко Славов, д-р Красимир Събев, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева и Денислав Костов.

Според Недялко Славов коалицията между най-голямата дясна партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и най-старата - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, се възприема добре.

„Хората осъзнават, че само ние можем да гарантираме стабилност. Точно стабилност е нужна - за справяне с коронакризата, за изпълнение на поетите ангажименти. Програмата ни е ясна. Ние гоним устойчив ръст на доходите в следващите 4 години, като стремежът е минималната работна заплата да достигне 1000 лева, а средната 2000 лв“, посочи Славов.

Той подчерта, че социалната програма изцяло ще бъде преформатирана и насочена към нуждите на всеки отделен уязвим човек.

„Целта е тази помощ да стане още по-адекватна за всеки нуждаещ се. Ключово за нас е образованието, където ще продължим да инвестираме, ясно осъзнавайки, че добрите резултати са предпоставка за успех във всички останали сфери на обществения живот. Ще продължим да инвестираме в здравеопазването, особено в спешната помощ, която е изключително важна за нашия регион“, допълни Недялко Славов.

Денислав Костов, който в листата представлява община Неделино, заяви, че за кандидатите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е лесно да говорят за постиженията, защото са видими. Костов припомни, че в Неделино близо 600 човека получават субсидия ежегодно за тютюнопроизводство.

„Всяка година тютюнопроизводителите в страната се подпомагат с около 70 милиона лева. Ние помагаме на сектора с възможност да се преориентира и да е в помощ на хората, защото знаем колко е трудно в планината да се занимаваш със земеделие.

Сериозна подкрепа е заявена от страна на държавата за инфраструктурни проекти, финансирани по Програмата за развитие на селските райони. Този красив площад и тази сграда на общината в Неделино са направени със средства от нея. Предстои да се обнови изцяло двора на училището, да се изгради спортна площадка. Занапред населени места като Неделино ще бъдат в обсега на програмата и при активност от страна на местните власти ще се случват хубави неща“, допълни Костов.

Той призова: „На 4-ти април с №28 да покажем, че сме №1, за да дадем основание на следващото правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да инвестира отново в Неделино“.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на проведоха срещи с жители  на селата Кундево и Средец.  

 

Novini.bg
286 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Бай Х#й

2021.05.13 | 20:43

8
Да ти дам в ръцете нещо за забелване ?
Amandaa20

2021.04.10 | 03:53

7
­­­В­и­­ж­­­т­е­­ ­­м­­­о­я­т­а­­­ ­­т­и­­­й­­­н­­­ ­п­у­т­к­­а­­ ­-­­ ­­W­­­W­­W­­­.­B­­­G­1­­­7­­­.­C­­L­­­U­B­­
Sorry not sorry

2021.03.31 | 19:18

6
Само тези с чекмеджетата ли са сигурни политически субекти?

2021.03.31 | 16:41

5
До кога ПКП и тая същата, ше се праат на ен-теле-гентни, като от 100км, смърдът на простотия, тъпотия и дива селяндурщина??? Опазил ни Бог, повече от подобни прииииматиии.

2021.03.31 | 16:18

4
До кога ТКП и тая същата, ше се праат на ен-теле-гентни, като от 100км, смърдът на простотия, тъпотия и дива селяндурщина??? Опазил ни Бог, повече от подобни прииииматиии.

2021.03.31 | 15:51

2
Държавата да се дава? Никой никому нищо не дава! Народът предоставя власт, с която счита, че избраните ще се грижат за неговото благополучие, здраве, образование и добър социален статус чрез законодателна, изпълнителна и съдебна власт и още, и още, но вие нямате капацитета, за да изпълнявате тази задача!
тия

2021.03.31 | 15:40

1
тия комундета много набожни станаха

Добави коментар

Водещи новини