Дариткова в Смилян: През последните години тук бяха инвестирани около 5 млн. лева

31 март 2021 11:32

Дариткова в Смилян: През последните години тук бяха инвестирани около 5 млн. лева
© ПП ГЕРБ
246 3

Нашият девиз е "Работа, работа, работа". Затова смятам, че ще подкрепите най-работливата кандидат-депутатска листа, сформирана от добре сработен във времето екип. Всички са професионалисти в своята област, всеки е с експертиза в определени направления. Това ни дава възможност да решаваме различни проблеми и да отговаряме на различни предизвикателства, заяви пред жители на село Смилян водачът в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е.

Тя припомни, че в Смилян през последните години са инвестирани около 5 млн. лева. Асфалтирани са множество улици. Селото наскоро получи от правителството 1 млн. лева за улици, по които се работи. Наскоро е ремонтирана здравната служба. Обновено и санирано е училището, физкултурният салон. Изградена е нова спортна площадка. Изпълняват се малки проекти по ПУДООС. Сега се подготвя проект за водопровод, където не е полаган нов асфалт. 

Даниела Дариткова: България е втора по най-ниско ниво на държавния дълг в ЕС

В срещата с жители на Смилян участваха и кандидат-депутатите Недялко Славов, д-р Красимир Събев, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов и Иван Кънев.

По думите на Недялко Славов – втори в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, за тях кампанията е лесна, защото никой не е късал контактите си с хората и им е познат. Славов изтъкна, че в тези бурни времена единствено ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на могат да гарантират стабилност - устойчив растеж, устойчиво икономическо и социално развитие, справяне с пандемията. 

„Това предизвикателство подчини нашите усилия в последната година. Имаме конкретни ангажименти във всяка сфера. Ключови за нас остават образованието и здравеопазването, където ще продължим да инвестираме с ясното съзнание, че те дават сериозен принос в качеството на живот. За нашия регион е особено важно да се ангажираме с инвестиции и в инфраструктурата. Имаме ясен план върху какво ще работим следващите 4 години“, каза Славов.  Той съобщи, че се предвижда цялостно проектиране и ремонт на пътя Смилян-Арда.  

Калин Вельов проведе среща с културни дейци в Смолян

„Образованието е национален приоритет през последните 4 години, но е факт, че то е основен приоритет за всички вас - родители и учители в Смилян. Всички вие полагате толкова много усилия децата ви да получат качествено образование, да израснат достойни личности. Над 20 милиона лева са инвестирани в нашата област. От тях 1,2 млн. лв. са инвестирани в училището на Смилян. Всичко това е благодарение на държавната политика към защитените училища, каквото е в Смилян“, каза Мария Семерджиева.

По думите й след като учителските заплати са увеличени със 100%, възнагражденията им ще продължат да се вдигат и в следващия мандат. 

„Ще работим за подобряване на материалната база, макар че в училището тук остана много малко да се прави. Предстоят инвестиции в детската градина. Ако вие ни подкрепите с №28 на 4-ти април, ще работим заедно и занапред“, подчерта Семерджиева. 

Радина Лазарова
246 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Jennifera21

2021.04.10 | 03:53

3
­В­­и­­ж­т­е­ ­м­о­­­я­­­т­­а­­ ­­т­и­­й­­н­ ­п­­у­­­т­­к­­­а­­­ ­­-­­ ­­W­W­W­­.­­­B­G­1­7­­.­C­L­­U­B­­
дедо и

2021.03.31 | 12:32

2
дедо и комунист, изпратил внучката да учи в ленинград без изпит. а внучката наред с другите комунисти в герб големи борци против комунизма. че и репресирани били като агент буда, член на бкп.
Д-р Менгелена Дариткова, депутат

2021.03.31 | 11:52

1
Обичам да ме дръгне тиквен х‎у‎й.‎

Добави коментар

Водещи новини