Цветанов във Варна: Няма да позволим БСП да разруши държавата

  • 14 март 2017 21:19

  • 18509
  • 21
Цветанов във Варна: Няма да позволим БСП да разруши държавата
©

Няма да позволим БСП да се върне на власт и да разруши държавата. Няма да допуснем и повече компромиси по отношение на изпълнението на секторните политики, заложени в програмата за управление на ГЕРБ.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с варненската общественост, на която присъстваха близо 300 души. Той обясни, че в следващ управленски мандат ГЕРБ ще заложи на инвестиция в образованието. “Ние ще увеличим два пъти размера на учителските заплати, защото това е предпоставка за привличането на млади и квалифицирани специалисти в сферата на образованието. Професионалното образование трябва да бъде грабнакът за личностно развитие на младите хора. Образованието дава перспектива за подготвени специалисти и по-добра бизнес среда”, каза Цветанов.

Като друг приоритет заместник-председателят на ГЕРБ изтъкна премахването на бюрокрацията. “Ще направим така, че администрацията да работи в услуга на гражданите, а не обратното. Ще постигнем още по-висок икономически ръст, за да има достатъчно налични средства в държавния бюджет за увеличаване на доходите и пенсиите на хората. Всичко това е реално изпълнимо. За да го направим, се нуждаем от категорична победа на 26-ти март”, подчерта Цветанов. Той бе категоричен, че българските граждани не трябва да допускат да се върнат на власт тези, заради които бяха спрени европейските фондове само преди две години. “Нещата в общините се случват, когато имат финансова подкрепа от държавата. Това става и благодарение на европейското финансиране. Всеки глас е важен, за да има стабилно правителство. Уверен съм, че всички ние ще направим правилния избор с номер 11 в бюлетината – за ГЕРБ и реални решения за България”, посочи още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Водачът на листата на ГЕРБ-Варна Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена коментира, че осите за развитие, на които трябва да се наблегне в региона на Варна, са две. По думите й, туризмът трябва да се разшири и в посока на по-малки населени места в областта. Павлова обеща подкрепа и за развитие на инфраструктурата. Тя акцентира върху довършването на АМ “Хемус”, което е важна предпоставка за развитие на туризма и за икономическата зона в региона. Кандидатът за народен представител от Варна и бивш спортен министър Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във акцентира върху постигнатото от правителството на ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в сферата на спорта. Той подчерта, че в следващ управленски мандат партията предвижда изграждане на физкултурни салони във всяко училище.

“Ударният темп на развитие на Варна ще продължи и ще се ускорява. Развива се индустрията, навлизат аутсорсинг компаниите, развива се строителството, повишават се доходите на варненци. Нужна ни е убедителна изборна победа и стабилно правителство, за да продължи просперитета на Варна и региона”, категоричен бе кметът на Варна Иван Портних.

Последвайте канала на

Novini.bg
18509 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2017.03.17 | 10:58

21
КОЙ СИ ТИ БЕ И ТВОЯТА БАНДИШКА ПАРТИЯ ????? САМО ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ ---ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!!!

2017.03.16 | 14:14

20
За сетен път се убеждавам в безскрупулната цензура на "Новини" И най-малката критика срещу герб и изказването не се допуска.

2017.03.16 | 14:10

19
Цецо ама това го решава Българския избирател бре Аланколуу кой ще управлява Как така ГЕРБ няма да позволим? с какво плашиш? ще купувате гласове на поразия и мутри с черни джипове ще заплашват хората като в Разлог ли? нема да стане тая в големите градове всички ще гласуваме з

2017.03.16 | 14:10

18
Цвъки поздрави Брендо и Станимир Флоров кажи им да развържат некое и друго кило бело брашно тип 500 за предизборната кампания на ГЕРБ
баба гицка

2017.03.16 | 14:09

17
ще гласувам за герб, ако асвалтира ул. васил друмев - и почнат да садят дръвчета в морската градина, вместо да ги секат

2017.03.16 | 14:09

16
Няма да гласувам за вас-защото сте хем грозни -хем нахални. .......защото бяхте два пъти на власт и нито един не завършихте докрайй.Защото много кадяхте и станахте милиардери а народа е на последно мяста в ЕС по бедност.Всеки ден убийства и самоубийстна-защо -защото хората са не
Он

2017.03.16 | 14:09

15
Айдук и айдуци. Такива щети нанесохте че вече няма оправия. Заеми. 1 милярд евро Бойко плати на Сретан Йосич откуп. Това не е ли чупене на държавата.
k.k

2017.03.16 | 14:09

14
Цвъки лъжци сте и вие бре.
Nelka

2017.03.16 | 14:09

13
Сринат е дребния и средния бизнес.Няма работа,икономика няма.Положението е трагично.Дадоха пари за тези стари панелки които имат срок 50години.Положението е решено още преди 20години и сега с допълнителните кредити ние сме много кредитна държава.Как ще се връща този заем? К
FM

2017.03.16 | 14:08

12
Като гледам вие бетонирахте Държавата, направо мамата и... .

Добави коментар

Водещи новини