Борисов възмутен от лъжите на БСП, обмисля намаляване на ДДС (обновена+видео)

  • 15 март 2017 10:34

  • 17375
  • 29
Борисов възмутен от лъжите на БСП, обмисля намаляване на ДДС (обновена+видео)
© ГЕРБ, пресцентър

В кое от всичко казано може да им повярваме? Моята колежка от БСП каза, че като стане премиер ще наложи вето на санкциите над Русия. Изричат се лъжи. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод  изказванията на БСП в предизборната кампания.

"Всички държави, включително България, а президентът Радев ни представляваше на последния съвет, се съгласиха с удължаването на санкциите. Но понеже има много проруски хора, тя (б.р. Корнелия Нинова) ги лъже. Ние може да сме вехти, да сме омръзнали, но се знае, че като има нещо за правене, то се прави", заяви бившият премиер.

Той присъства на кръгла маса по транспорта и регионалната политика в Пловдив. На нея представителите на ГЕРБ се срещнаха с хора от бизнеса. На тях Борисов обеща довършване на важните инфраструктурни обекти. Акцентира върху амбицията на партията да намали административната тежест.

"Разработили сме много стегнато планче, при което администратор да събира всички необходими документи. Като си подадеш една молба за нещо, съответният служил спокойно може да си чукне и да види дали си семеен, подсъдим. Служителят ще бъде длъжен в определен срок да комплектова необходимите документи. Това ще спести милиони човекочаса и нерви на хората", коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че данъците няма да се променят. По думите приказките за отпускането на безлихвени заеми е опасно. Разкри, че се обмисля намаляване на ДДС. Той подчерта пред присъстващите, че обещанията на БСП за опростяване на лихвите по банкови кредити са напълно нереалистични и това не се случва никъде по света.

„Няма безплатен обяд – това са лъжи. Всеки ден облъчват хората с лъжи. Корнелия Нинова всеки ден лъже, че ГЕРБ е унищожила България. Никога не се е градило повече в страната ни. Изплатихме над 6 милиарда стари задължения, за да излезе страната ни на чисто. Само за две години управление събрахме 4, 7 милиарда лева повече в бюджета. Втори сме по ръст на икономиката в цяла Европа, имаме 0% дефицит и нисък външен дълг“, изтъкна лидерът на ГЕРБ и коментира, че дори президентът Румен Радев признава, че България е стабилна и сигурна държава, благодарение на управлението", коментира още Борисов.

Борисов коментира още, че преди ГЕРБ да поеме управлението нищо не е било направено за развитието на Пловдив. „Преди ГЕРБ, освен пълна приватизация, какво е направено за Пловдив? Пътят Пловдив-Асеновград щеше вече да се строи. Ако спечелим изборите строителството му ще започне още на 27-ми, защото парите за него вече са осигурени. Важно е да има околовръстно шосе“, посочи той. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г добави още, че приоритет за ГЕРБ е довършването на АМ „Хемус“ и пътя Ботевград-Мездра, които са важни за Северозападна България.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г си пожела ГЕРБ да е победителят на тези избори. Обърна внимание обаче, че който и да е първи на вота, трябва да има предвид сложната обстановка в международен план. Борисов не пропусна отново да коментира актуалните въпроси.

"Каква е работата на служебния премиер да има медиен съветник?! Те са там за малко. Това са пари на данъкоплатеца. Ако можеш, веднага щях да възстановява кадрите, подменени само с кадри на БСП. Само че пред публиката излиза, че аз продължавам да ръководя държавата", заяви той.

Борислава Бибиновска
17375 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
ЪХ

2017.03.19 | 16:21

29
КАК ОСИГУРЯВАТЕ ПАРИ ЗА ПЪТЯ ПЛОВДИВ - АСЕНОВГРАД КАТО ВЕЧЕ НЕ СТЕ НА ВЛАСТ ? СИГУРНО ИСКАТЕ ДА ВЪРНЕТЕ НЯКОИ ЛЕВ НА ДЪРЖАВАТА ОТ КРАДЕНИТЕ ОХ ИЗВИНЕТЕ ОТ УСВОЕНИТЕ
РАЗБИРАЧ

2017.03.19 | 16:20

28
ДОЛУ ГЕРБ! ВЪН МАФИЯТА ОТ ВЛАСТТА! РАЗСТРЕЛ ЗА БАНДИТИТЕ ОТ ГЕРБ-МАФИЯТА!
чака се отговор

2017.03.16 | 10:06

8
Таня Дончева пита, откъде Нинова има 4 милиона долара за да купи дял от акциите на Техноимпекс, и как на 28 години с двугодишен стаж става директор на такова предприятие?. И този въжеиграч е решила да ви става министър председател?

2017.03.19 | 16:20

27
а вашия въжеиграч как стана от пожарникар първо гл секретар на мвр после кмет и после премиер.в българия пробива нахалния и глупав човек
hayabusa

2017.03.16 | 10:09

25
бойко истината,една лъжа да кажеш и ти почервеняват ушите и носа. :)

2017.03.16 | 10:09

26
и гъзъ му почернява на тиквата
я

2017.03.16 | 10:09

24
Лелелле срам та срам
ФАКТ

2017.03.16 | 10:09

23
Цялата медийна машина е впрегната да имитира някаква борба между ГЕРБ и БСП, а те дружно ограбват България! И през управлениета на ГЕРБ Р.Овч., Гагаузов и П.Димитров бяха в бордовете на държавните енергийни дружества! За европейска България с НОВА РЕПУБЛИКА!

2017.03.16 | 10:09

22
Държавата почна да се управлява sms-си кой да е уволнене и назначен новият Ердоган във Български вариант.
ВАШАТА МАМА

2017.03.16 | 10:09

20
МА, КОЙ ВИ ВЯРВА ВЕЧЕ БЕ, МАФИОТИ!!! КОЙ ВИ ВЯРВА ОЩЕ!!! И НА БСП, И НА ГЕРБ, И НА ДПС, И НА КОЙ ЛИ НЕ ОЩЕ!!! МА, КОЙ ВИ ВЯРВА БЕ, СВОЛАЧИ!!! МРЪСНИ ГАДОВЕ, РАЗЛИЧАВАЩИ СЕ САМО, ПО ЦВЕТА НА БЮЛЕТИНАТА!!! КОРУМПИРАНИ КРАДЦИ, МОШЕНИЦИ, УБИЙЦИ, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, МУТРИ, КУРВИ И ДОНОСТНИЦИ!

2017.03.16 | 10:09

21
а на теб кой ти вярва ТВОЙТА МАМА

2017.03.16 | 10:08

19
Медийната машина имитира борба между ГЕРБ и БСП, а те дружно ограбват България! Какво говорят цифрите? Само 5% от произведената в АЕЦ се консумира в България! Останалите 95% се изнасят от частни фирми на БСП и ГЕРБ! АЕЦ печели 1млн., износителите печелят 500млн. За европейска

2017.03.16 | 10:08

18
ТИКВАТА : Като има нещо за крадене , ние го правим ! Веднага ! Никой не може да ни изпревари ! ДОЛУ ГЕРБ !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини