Петър Москов: БСП ни води към буферна зона между две империи (видео)

  • 14 март 2017 08:11

  • 10292
  • 7
Петър Москов: БСП ни води към буферна зона между две империи (видео)
©

Когато имаме информация, че изборният процес у нас ще бъде контролиран и ще бъде функция на друга държава, трябва да се преосмисли отварянето на секции. Това каза бившият здравен министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва и водач на листата на РБ в 24 МИР в София в ефира на БТВ.

Той бе категоричен, че намесата на турския посланик в българския политически живот е недопустима. „Може ли българският президент с всичката тази информация и на фона на това, което върши Турция, да гарантира, че изборният процес ще бъде подчинен на българския национален интерес?”, попита Москов.

По думите му президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на трябва да вземе решение за ситуацията с намесата на Турция във вътрешната ни политика. „Това не е разказа „ще направим промяна”, това е реалната отговорност на държавника”, допълни Москов.

По повод твърденията на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, че Реформаторският блок и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в са едно цяло, Москов каза, че това са бури в чаша вода. „Никога десницата не е имала друг опонент освен БСП, всичко друго е бури в чаша вода. Винаги когато БСП идват на власт, с нея идват и касиерите й от ДПС”, смята Москов. Москов добави, че именно Кънев е човекът, поканил НПДС в Реформаторския блок. „Докато не е ясно, че основната заплаха е БСП, която идва под термина „промяна”, а вътре в десницата се водят индиански игрички, свързани с персонални амбиции – нещата са много лоши”, смята Москов.

„Нали е ясно, че Реформаторският блок няма нищо общо с Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва? Аз съм обяснил, на НПСД, че не могат да бъдат част от блока, ако прокарват такава политика. Аз знам, че когато БСП се връща и казва, че трябва държавата да бъде инвеститор в икономиката, когато президентът е бил изпран от тях – това е проблем на държавата”, каза още Москов.

„Важната битка е между десницата и левицата. Това което казва левицата винаги води до катастрофа, виждали сме го при Живков, Станишев, Орешарски. Никога за десницата не е имало друг опонент освен БСП. „БСП ни води към буферна зона между две империи – Русия и Турция”, смята Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва. „Националната позиция на десницата трябва да бъде за силен Европейски съюз. Буфер между две империи е краят на България”, категоричен е той.

„За мен е важно в следващия парламент да има силно дясноцентристко мнозинство, което да остави програмата на БСП това, което е – една шега. Ако това не се случи, вече няма да е смешно, както не беше при Жан Виденов и при Пламен Орешарски”, допълни още Москов.

Той добави, че заявката на БСП, че държавата трябва да подпомага икономиката означава само кражба. „Държавата няма място в икономиката, освен като налагащ правила”, поясни Москов.

Той направи разкритие, че след падането на правителството само за два месеца са били приемани пациенти без пръстова идентификация за 20 милиона лева. „Ние ще внесем в прокуратурата документи за това, тъй като това е кражба в особено големи размери“. Според Москов се прави потулване на кражбите и злоупотреби.


 

Мая Йорданова
10292 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2017.04.30 | 18:25

7
Луд за връзване.Пълно КуКУ и ненормалник.
b

2017.04.30 | 18:25

6
palen tapanar.otkahalka.
червената истина

2017.04.30 | 18:25

5
БРАВО МОСКОВ - ИСТИНАТА НЕ ИМ СЕ ХАРЕСВА - бсп + дпс + пф - ПРОДАЖНИЦИ

2017.04.30 | 18:25

4
Москов мамицата ти долна и мръсна.Няма инсулин за хората.Да гниеш в АДА изчадие ненормално.
ОТКАЧАЛКООООООООООООООООО

2017.04.30 | 18:25

3
ПИКАЯ ВИ НА ГЕРБАААААААААААААААААА
Реформаторската Мърша

2017.04.03 | 11:41

2
аре бе д-р Менгеле колегите ти анестезиолози от Реформаторския Блок по две дечица вече упоиха и не се събудиха вече децата ти се моташ Ама ти пък компенсираш с фалшивите ваксини от Турция Абе и ти бая Българчета погуби

2017.04.03 | 11:40

1
Тоа па изпълзе като смок на припек.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини