Бойко Ноев: Правилата на играта между България и Турция трябва да се променят

  • 14 март 2017 07:48

  • 7994
  • 5
Бойко Ноев: Правилата на играта между България и Турция трябва да се променят
© Нова телевизия

Желанието на Ердоган да възстанови Османската империя се сблъсква с Европа. Той се опитва да разединява Европа и да влие със своите виждания, но едва ли ще успее. Това смята бившият министър на отбраната Бойко Ноев.

"Лошото за България е, че ние сме първата страна до Турция. Завоят на Ердоган очертава един разлом, който върви по границата с България и Гърция, разбира се", коментира още той.

Пред Нова телевизия Ноев подчерта, че с оглед на ситуацията в Турция и агресията на Ердоган страната ни трябва да вземе всички мерки за укрепване на границата. Бойко Ноев коментира, че в своите последни изказвания турският президент отново е заплашил, че ще пусне хиляди бежанци. Бившият министър обаче смята, че страната ни трябва да покаже на Ердоган, че ще си пази границата.

"Правилата на играта между България и Турция трябва да се променят. Ще има червени линии, но всяко казване, че ще пуснат беженци, трябва да кажем, че ще затворим европейската граница за Турция", заяви още Бойко Ноев.

В анализа си дипломатът направи коментар и за намесата на южната ни съседка в президборната кампания. Той допуска, че и на тези избори ще има още повече автобуси от Турция към България за гласуване. Бойко Ноев смята, че трябва да се променят правилата за двойно гражданство.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7994 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.03.17 | 14:12

5
Кой бе , Ноев ще промени правилата на играта с Турция ? Рапон Бей Минетчийски ли , който пак иска да е премиер ?! ДОЛУ ГЕРБ !
дуци

2017.03.17 | 14:12

3
Ноев , ма те правилата се променят от достойни хора в политиката ,а не от импотентни политици хрантутници като вас ,дето първи ше избягате като стане напечено

2017.03.17 | 14:12

4
"ДОСТОЙНИ "ПРОДАЖНИЦИ ..Е ТЕ ТАКИВА ЖИВОТНИ ВИРЕЯТ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ДРУГИ НЯМА..

2017.03.17 | 14:12

2
САМО РУСИЯ -ВЕРНИЯ ПЪТ !!! КРАВАТА НЕ ЩЕ ПОМОГНЕ ..ТЯ ДАВА МЛЯКО НА ТУРЦИЯ..
Димитър Борисов

2017.03.17 | 14:11

1
Никои да не се надява че Турция ако ни окупира, ще срещне съпротивата на НАТО на ЕО или на ООН. Всичките ще бъдат безучастни свидетели както и със Северен Кипър. Турция и Русия са в близки отношения. Този път Русия няма да ни спасява от Турция заради Българските политици обсл

Добави коментар

Водещи новини