Трайков: Пълномощията на президента са толкова големи, колкото е голям самият президент

  • 29 септември 2016 07:44

  • 1097
  • 0
Трайков: Пълномощията на президента са толкова големи, колкото е голям самият президент
©

Пълномощията на президента са толкова големи, колкото е голям самият президент. Това каза кандидатът за президент на РБ Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко в ефира на БТВ.

Сигурността заляга в предизборната ни кампания. Националната сигурност включва всичко, което касае благополучието на армията. Най-важно за нас е върховенството на закона и правовия ред. Фигурата на президента се явява като коректив на другите власти, когато не се справят“, посочи той.

„АЕЦ "Белене" не трябва да се строи. В хода на процедурата по плащане на задължението на НЕК към Русия, трябва да се сключи договор за оборудването. Това се налага, за да не останем излъгани. Трайков каза, че съчувства на Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, тъй като знае хората, които са виновни за провала на АЕЦ "Белене" и огромните неустойки, но не може да ги махне от енергетиката по незнайно какви причини.

Той коментира и издигането на новата ни кандидатура за генерален секретар на ООН. "Резилът беше, когато сегашното правителство се поддаде на бруталния натиск на АБВ и препотвърди кандидатурата на Бокова".

"Политиката ни спрямо Русия ще бъде както към другите ни партньори. Проблемът е в това, че не отстояваме позициите си. Русия трябва да поеме отговорностите си като голяма сила. Санкциите са наложени от Русия към ЕС. ЕС наложи санкции към няколко приятели на Путин", уточни Трайков.

Трайков съобщи радостна новина, че тръгва към болницата, където очаква да се роди второто му дете. Той има син на 2 години, а сега чака дъщеря.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1097 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини