Председателският съвет на РБ се спря на Трайчо Трайков за президент

  • 01 септември 2016 14:23

  • 3445
  • 4
Председателският съвет на РБ се спря на Трайчо Трайков за президент
© Булфото (архив)

Председателският съвет на Реформаторския блок ще предложи на Изпълнителния съвет кандидатурата на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко за президент.

Това заяви пред журналисти Найден Зеленогорски и допълни, че на този етап за вицепрезидент най-доброто решение е това да бъде ген. Съби Събев. На срещата с Бойко Борисов говорихме основно за нашите приоритети за новия политически сезон и до края на мандата, съобщи още Найден Зеленогорски в отговор на въпрос. Потвърждаваме нашата воля и увереност да продължим активно реформите, да ги задълбочим и да направим всичко възможно мандатът да бъде пълен, коментира той. Разбира се, в рамките на ЕНП нашето сътрудничество ще бъде дълготрайно, надяваме се и в бъдеще.

На въпрос Зеленогорски каза, че що се отнася до президентските избори, няма нищо по-естествено от това партиите от ЕНП да имат взаимна подкрепа на втория тур за този кандидат, който отиде на балотаж.

Последвайте канала на

БТА
3445 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Коста

2016.09.03 | 21:55

2
Не че имат силна фигура, но този е пълен парцал и лешпер!На кого правят услуга с такава слаба фигура?

2016.09.07 | 11:19

4
там всичките са само такива, за подлоги стават, воглаве с Рада дълбоката. Ясни са ни! Предатели!

2016.09.07 | 11:18

3
Ми, за какво им е силна фигура?
Karo

2016.09.02 | 08:54

1
Това е най добрата кандидатура която тази дупедавска формация можеше да излъчи. Представи си изпъдения като мръсно коте Трайчо от в пъти по простия от него Буйка да му стане Президент.

Добави коментар

Водещи новини