Зеленогорски: Всеки резултат над четвърто място на изборите ще е успех за РБ

  • 31 август 2016 07:50

  • 1814
  • 4
Зеленогорски: Всеки резултат над четвърто място на изборите ще е успех за РБ
©

Правим всичко възможно да се справим възможно най-бързо. Това каза в сутрешния блок на БНТ председателят на предизборния щаб на Реформаторския блок Найден Зеленогорски по повод номинацията за президент на политическата формация.

През седмицата част от партиите сметнаха за необходимо да изслушат кандидатите в рамките на своите управителни органи. Нормално е в една коалиция като Реформаторския блок решенията да се вземат по-бавно, добави той.

Това, което искаме да получим като резултат е този кандидат да бъде подкрепен от всички партии в Блока и от гражданското тяло. Защото дори една от политическите сили да не е убедена в силата и възможностите на кандидата, това поставя под съмнение неговия успех. Иска ми се кандидатът да не е резултат от компромис, а след общата дискусия да достигнем до най-добрия кандидат, посочи Зеленогорски.

Вече сме на финала – при всички случаи няма да чакаме последния ден като колегите от ГЕРБ. Искаме нашият кандидат да има възможност да посети поне 10 структуроопределящи за нас градове в България, обясни той.

Трябва да си поставяш високи цели, но трябва и да разсъждаваш реалистично. В момента Реформаторският блок е на четвърто място сред политическите цели и всеки резултат над това място би бил безспорен успех. Не бива да се самозалъгваме за възможностите ни в този момент, каза председателят на предизборния щаб на Блока.

Най-важното е президентът да е евроатлантик и да не допуснем да бъде променен евроатлантическият курс на България, не трябва да има "обръщане на кораба". Защото в момента има политически сили, които се опитват да променят този курс. Силно ме притеснява ген. Радев. Не ми се струва нормално хора от висшия генералитет да поставят под съмнение превъоръжаването на Българската армия и членството ни в НАТО, подчерта Найден Зеленогорски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1814 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.08.31 | 08:49

4
Христо Иванов кандидат-президент от РД .Единствен на дело принципен, за разлика от плямпалото Кунева-Пръмова!
жалко но истинатата е такава

2016.08.31 | 08:49

3
A всеки ваш успех,ще е огромна загуба за малкото останал народ.

2016.08.31 | 08:38

2
РБ креатура на ГЕРБ=БСП. Някой да е чул бившия министър на правосъдието да е номиниран за президент? Единствен той е отстоявал на практика/ а не на думи/ принципни позиции докрай.

2016.08.31 | 08:38

1
Кажи му горски и повече не го обиждай !

Добави коментар

Водещи новини