Цветан Цветанов: Доста съм недоволен от бюджета на МВР (видео)

  • 04 ноември 2011 08:24

  • 4133
  • 14
Цветан Цветанов: Доста съм недоволен от бюджета на МВР (видео)
©

Доста съм недоволен от бюджета за следващата година, тъй като през последните години той беше около 1,25 млрд. лв. Това заяви в предаването Денят започва по БНТ вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Сега се движим около един милиард, а за 2012г. беше намален с още 7 млн. лв., въпреки че към нас е Агенцията за защита при бедствия, аварии и катастрофи. Когато имаше дискусия в МС по въпроса с бюджета имахме разговори със синдикатите в МВР и се надявам, че има пълно разбиране. Това са възможностите на държавата, да бъдат увеличени годините за стаж, но за сметка на това обезщетението при пенсиониране на полицаите от 20 заплати да бъде запазено, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. За следващата година обаче се повишават чувствително парите за здравеопазване и култура, които също трябва да бъдат сред приоритетите. Нека не се концентрираме само върху средствата в сектор „Сигурност“ защото без този сектор няма да има и държава, категоричен е вътрешният министър.

На местните избори ГЕРБ 596 000 гласа. В сравнение с 2007 г увеличихме своята подкрепа с 404 000 души. В същото време БСП спечелиха в сравнение с 2007 г. с 68 000 гласа повече, но разликата между ГЕРБ и социалистите е 400 000 гласа, посочи председателят на Националния предизборен щаб на управляващите. Няма предизборни договорки с Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от за подкрепа на ромски гласове за ГЕРБ. Случаят в Катуница беше изключително неприятен, но трябва да си зададем въпроса как Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от стигна до това, което е днес.

На изборите всички бяха срещу нас, но ние не влязохме в договорка с ДПС. Това което направихме е, че отворихме възможността да имаме представители на мюсюлманите от страна на ГЕРБ в смесените райони, уточни Цветанов.

Флиртът между Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и БСП не може да бъде забравен още от времето на Тройната коалиция. Донякъде ни помогна на изборите обещанието за целувки, но все пак хората дадоха гласа си за нас и позитивната ни кампания. Печеленето на избори е натоварване с отговорност и победата няма да ни направи управлението по-лесно, посочи председателят на предизборния щаб на ГЕРБ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отказа да отговори дали счита, че издигането на Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. за нов мандат в Сливен е било грешка. Изборите се провеждат, за да може хората да дадат оценка за това което е направено. Неодобрението беше провокирано от нашите опоненти, които засилиха негативните настроения, посочи Цветанов.

Независимо от загубата в Сливен имахме много приятни изненади като например в Царево, където освен Петко Арнаудов от 20 години нямаше никой друг. Кандидатът на ГЕРБ Георги Лапчев обаче спечели още на първи тур, подчерта шефът на Националния предизборен щаб.

Последвайте канала на

Novini.bg
4133 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
!!!!!!!

2011.11.07 | 01:09

14
Тея копелета имат вече BWM патрулки бе хора!!!!
БЪЛГАРИН

2011.11.07 | 01:09

13
И аз като данъкоплатец недоволствам срещу двадесетте заплати при пенсиониране на полицаите ама кой ли ме пита...Да не би учителите(като бюджетни служители) да са по-незаслужили от хората на Цветанов? А за болшинството като мен(от частния сектор) не ми се мисли.
баба Вуна

2011.11.06 | 21:03

4
Я кажи със ръка на сърце теб на колко те осигурява работодателя ти?Като почне да те осигурява на пълната заплата тогава ще ти кажа евала ,а до тогава просто замълчи.
e

2011.11.06 | 21:10

12
---- Прикрепено писмо (БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ") ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ" Дата: Петък, 2011, Ноември 4 08:48:29 ЕЕТ Господин Бойко,пак добро утро.Много се възмутих от гледаното по BTV по темата СДС.Демокрацият в България отсъства ,освен нейните определителни форми като ТЕБЕ.Сега в по-следващите редове не вяравм да получиш АМНЕЗИЯ,но те съветвам да се размислиш кой си сега,защото хора като ТЕБЕ обесмискят дори и самата думичка демокрация.ДАНС ,МВР,ПРОКУРРАТУРА и СЪДЕБНА СИСТЕМА бе СРИНАТА и МАНИПУЛИРАНА както и последния пример с "семейната приятелка" на човекът джадай-владеещ "Силата".Сега пак малко назад, когато се извършваха демократично-структорни реформи по времето на СДС.Тези реформи бяха БОЙКОтирани с цялата МОЩ на ДС-СТРУКТУРИТЕ,които сега са само СТРУКТОРИ-ЕНЕРГИЙНИ по причина, че има и "АРИЕЛ".Надявам се Йода да не се самосизира,че упоменавам в този си е-мейл,търговска марка.Спомни си как Татарчев по нареждане на ПАРТИЯТА,както е позната като "Главницата" тичаше тук-там по нареждане на ..... извинявай,малко си отпих от кафето,та цялата ДС изпусна ЧЕРВЕН ОГЪН по синята идея и демокрацията.Няма да те питам ти по това време какъв си бил,но сега ще те попитам КОЙ си ???? Групитовките ,за които ТИ ЕДВА ЛИ СИ ЧУВАЛ и те бяха в схемата за дестабилизиране на СДС и икономиката. ДЪРЖАВНО-ФИНАНСОВИ лостове "поканиха" ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА за да се изпълни следващата фаза от оперция "ЕНЕРГЕТИКЕТА".Всичко това за да могат да се изпълнят АБВ-писанията,който СА и до днес.И след мъни,чко време ГЛАВНИЦАТА чрез Мултигруп си заплюха един човек наречен цар ,та взеха та и го доведоха в България.Даже му купиха и АБВ-билет с переспективата да личало ЖЪЛТОТО вместо ГЛАВНИЯ цвят. Станаха и някой реформи имайки връзка със Съдебна Медицина,но те бяха около 200 на брой и нито едно не бе разкрито.Просто "непослушници". А медиите бълваха : Вижте как Мафията се самоизбива,тра,ла,ла приказки от ШИПКОВИЯ ХРАСТ.Между другото тези,които Ти дадоха НОЖИЦАТА,Те ще ТИ духнат под ОПАШКАТА.Просто ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ и ОПАШКАТА,нищо лично БОЙко.
еее

2011.11.06 | 21:08

11
Бойко Борисов и Цветан Цветанов отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цв. Цв. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко останали в Африка, а в самолета качили един негър и една маймуна. На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат негърът и маймуната, тя се обърнала към негъра: - Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная!
Гого

2011.11.06 | 21:07

10
Даже е много бюджета на полицията и без това полицията е два пъти във повече от полицията във Белгия а не върши нищо просто нашата не е ефективна. Повечето са търтеи които чакат само да се пенсионират създават си изкуствено работа просто добри имитатори на служебни задължения полицията се превърна във символ на затлъстели чичковци.

2011.11.06 | 21:06

9
Премиерът Борисов прави посещение в дом за деца със забавено умствено развитие. Възпитаниците на интерната били спешно евакуирани, вместо с тях премиерът се срещнал с активисти на ГЕРБ със знаменца и балони. Премиерът не е забелязал смяната. Затова пък педагозите и служителите на интерната отбелязаха: ''тук такива дебили никога не е имало !'' :)))
evgeni

2011.11.06 | 21:06

8
---- Прикрепено писмо (до мин.цветан цветанов) ---- Подател: евгени славков До: minister@mvr.bg Относно: до мин.цветан цветанов Дата: Петък, 2011, Ноември 4 10:42:10 ЕЕТ Цветанов,Цветанов дефакто се боиш от собствената си сянка.Изглежда и ти като Бойко сте с доста внушителни натури,та и затова и сенките ви са големи.Изискано говорещ,политически "обоснован",в мантията на властта обвит , в крайна сметка си един дребен хитрец.Горко на България.
ФОНДАЦИЯ ТЪПО ОБЩЕСТВО

2011.11.06 | 21:05

7
EEEEЙЙЙЙЙ ГОВНЬОООО,.........КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЕЩО ДА ТЕ ВРАЗУМИ,... АЗ ЩЕ СЕ ОПИТАМ.......ЧЕТИ КОПЕЛЕ,....85% ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЯТ В НЕМОТИЯ И БЕДНОТИЯ И МИЗЕРИЯ,......ВЗЕМИ СИ ФАНИ -АПАРТАМЕНТИТЕ И НЕ ДАВАЙ МНОГО ИЗКАЗВАНИЯ, ЧЕ СИ НЕДОВОЛЕН ДА НЕ ЗАВАЛЯТ ЛАЙНАТА ,....НАГЛО КОПЕЛЕ ТАКОВА
ФОНДАЦИЯ ТЪПО ОБЩЕСТВО

2011.11.06 | 21:05

6
А ЕТО ГИ И ТЯХ (ЛАЙНАТА-ВАЛЯТ)....ДВЕТЕ ОСНОВНИ ИНСТИТУЦИ КОЙТО СФОРМИРАТ ВСЯКА ДЪРЖАВА ПО СВЕТА ПОЛИЦИЯТА И СЪДЕБНАТА И СИСТЕМА ОТДАВАНА СА АБДИКИРАЛИ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОСНОВНО ЗА ТОВА ЗА КОЕТО ПЪРВОНАЧАЛНО СА СЪЗДАДЕНИ,...КОПЕЛЕ НАГЛО-ФАШИСТКО ИМЕННО ДВЕТЕ ОСНОВНИ ИНСТИТУЦИИ ПОЛИЦИЯ И СЪДЕБНА СИСТЕМА СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В КОРПОРАТИВНО ДРУЖЕСТВО ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА МИЛИОНИ (ПОД МАСАТА) НА ГЪРБА ДАНЪКОПЛАТЕЦА, РАЗБИРА СЕ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩАТА СИСТЕМА В МОМЕНТА,КОЯТО ВИ ДАВА НА ТАКИВА НАГЛИ ФАШИСТКИ КОПЕЛЕТА ДА ТЪНЕТЕ В БОГАТСТВО И С ОТВОРЕНА УСТА ДА ТЕЧЕЙКИ ЛИГИТЕ ВИ ДА СТЕНЕТЕ ЗА ООЩЕЕЕ ИИИИ ОЩЩЕЕЕЕЕЕ......ОТЛИЧНО ЗНАЕШ ЧЕ В ТАЗИ СИСТЕМА ИЛИ СИ КОРОМПИРАН МЕРЗАВЕЦ(КАТО ТЕБ БОГАТ) ИЛИ СИ ДОН КИХОТ ДЕ ЛА МАНЧА.
evgeni

2011.11.06 | 21:04

5
---- Прикрепено писмо (БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ") ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ" Дата: Петък, 2011, Ноември 4 08:48:29 ЕЕТ Господин Бойко,пак добро утро.Много се възмутих от гледаното по BTV по темата СДС.Демокрацият в България отсъства ,освен нейните определителни форми като ТЕБЕ.Сега в по-следващите редове не вяравм да получиш АМНЕЗИЯ,но те съветвам да се размислиш кой си сега,защото хора като ТЕБЕ обесмискят дори и самата думичка демокрация.ДАНС ,МВР,ПРОКУРРАТУРА и СЪДЕБНА СИСТЕМА бе СРИНАТА и МАНИПУЛИРАНА както и последния пример с "семейната приятелка" на човекът джадай-владеещ "Силата".Сега пак малко назад, когато се извършваха демократично-структорни реформи по времето на СДС.Тези реформи бяха БОЙКОтирани с цялата МОЩ на ДС-СТРУКТУРИТЕ,които сега са само СТРУКТОРИ-ЕНЕРГИЙНИ по причина, че има и "АРИЕЛ".Надявам се Йода да не се самосизира,че упоменавам в този си е-мейл,търговска марка.Спомни си как Татарчев по нареждане на ПАРТИЯТА,както е позната като "Главницата" тичаше тук-там по нареждане на ..... извинявай,малко си отпих от кафето,та цялата ДС изпусна ЧЕРВЕН ОГЪН по синята идея и демокрацията.Няма да те питам ти по това време какъв си бил,но сега ще те попитам КОЙ си ???? Групитовките ,за които ТИ ЕДВА ЛИ СИ ЧУВАЛ и те бяха в схемата за дестабилизиране на СДС и икономиката. ДЪРЖАВНО-ФИНАНСОВИ лостове "поканиха" ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА за да се изпълни следващата фаза от оперция "ЕНЕРГЕТИКЕТА".Всичко това за да могат да се изпълнят АБВ-писанията,който СА и до днес.И след мъни,чко време ГЛАВНИЦАТА чрез Мултигруп си заплюха един човек наречен цар ,та взеха та и го доведоха в България.Даже му купиха и АБВ-билет с переспективата да личало ЖЪЛТОТО вместо ГЛАВНИЯ цвят. Станаха и някой реформи имайки връзка със Съдебна Медицина,но те бяха около 200 на брой и нито едно не бе разкрито.Просто "непослушници". А медиите бълваха : Вижте как Мафията се самоизбива,тра,ла,ла приказки от ШИПКОВИЯ ХРАСТ.Между другото тези,които Ти дадоха НОЖИЦАТА,Те ще ТИ духнат под ОПАШКАТА.Просто ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ и ОПАШКАТА,нищо лично БОЙко.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини