Симеон Дянков: Няма да режем заплатите на редовите полицаи и военни (видео)

  • 02 ноември 2011 08:31

  • 6100
  • 7
Симеон Дянков: Няма да режем заплатите на редовите полицаи и военни (видео)
©

Редовите полицаи и военни ще продължат да се пенсионират с 20 заплати. Така финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи разсея съмненията породени от 24 часа, които в публикация днес твърдят че обезщетенията ще се орежат за всички служители в сектор „Сигурност“.

Намаление ще има при чиновниците – секретарки, домакини и т.н. Единственото масово намаление на обезщетенията ще се направи в ДАНС, тъй като те вършат само чиновническа работа, заяви Дянков. Намалението за контраразузнавачите ще бъде с пет заплати надолу и при пенсиониране те ще вземат по 15 заплати. Стажът при ранно пенсиониране ще се вдигне от 25 на 27 години, така ще се натрупат повече пари в НОИ, изчисли финансист №1.

Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи си призна, че не се е извинил на академиците от БАН след като ги нарече старозаветни старци. Няма и да се извиня, нека покажат, че могат да правят европроекти, както го правят университетите. Това е бъдещето на науката, убеден е Дянков. Ще изслушам аргументите на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който се ангажира да защитава желанието на БАН за по-висок бюджет. Парите за академията обаче ще останат 54 млн.лв и това е последната ни дума, отсече Дянков и уточни, че не се притеснява за президентско вето на бюджета.

Това е най-добрия бюджет, който е възможен, това се признава и от Европейската комисия. Сложили сме достатъчно буфери, за да можем дори при лош сценарий в Гърция и Европа България да задържи своята финансова стабилност, смята Дянков. План Б е заложен в самия бюджет - макрорамката показва 2,9 % растеж. Ние обаче заложихме приходите за 1% растеж и това е буферът който ще ни гарантира спокойствие, заяви финансовият министър.

Така след пет години българите ще бъдат по-богати от гърците. В Гърция 10 години няма да се съвземат от финансовия удар, след като почти четвърт век са живели не според възможностите си, заяви Дянков

Последвайте канала на

Novini.bg
6100 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Стоян А

2011.12.10 | 23:55

4
Режете им главите, не заплатите. Нелепо е тия копледаци да се хранят от проливането на невинна кръв, а ние на всичкото отгоре и да плащаме за това. Защото полицията и армията никога не са били в обществена услуга, а просто средство за обществен контрол.

2013.03.20 | 21:31

7
Ей боклук, даже и след теб ще има армия и полиция така че може да му го цункаш на старшинката и да бачкаш цял живот общак-ха ха ха
димитър

2013.03.20 | 21:30

5
ти не заслужаваш да се наричаш Стоян щом не знаеш , че армията е извоювала името ти ....и благодарение на ония дето паднаха по бойните полета и отдаваха неуморно своят труд и живот за твоят гъз..сега можеш да плещиш..тъпа главо....ама така е поне да беше ходил войник...!!!???
К.П.Д.

2013.03.20 | 21:31

6
а бре, Стоянчо, мамин златен общественият контрол е най-голямата услуга която могат да ти направят лично на тебе бе, умнико, иначе какъвто си интелигентен и умен по улицата през пет метра щяха да те пребиват членове на обществото и нямаше да има кой да ги контролира бе, умнико...
kinesiotapebg.eu

2011.11.16 | 15:19

3
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Гого

2011.11.05 | 01:37

2
Егати министъра за какво ни е като само изготвя един бюджет това може да го направи всяка счетоводна къща а през останалото време дреме във министерството да си лафи със служителите. Ако беше толкова голям финансист щеше да търси начини за повишаване на доходите на населението и откриване на работни места. Изглежда повечето министри на финансите са добри само по диплома а не и практика въпреки че претендират че са много кадърни. Както е тръгнало ще се провали като прехваления Велчев както и той и имаше дипломи от престижни университети. Откакто заема поста Дянков не съм видял един инвеститор да е решил да стъпи на Българска земя а тези които са останали тук бързат да напуснат страната защото икономиката ни отива все по на зле липсата на брутен вътрешен продукт и ниската покупателна способност и ниски доходи отблъскват всички.

2011.11.04 | 23:44

1
Предлагам на Дянков малко да поиграе на simcity. В тази игра са заложени всички икономически, управленски и социални функции на управляващия. Всичко е съгласувано с реални модели и реакции на обществото. Нека да експериментира там, а не върху задниците на невинните български граждани. Дори и да допусне подобни глупави действия, няма да има потърпевши.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини