Юрий Асланов: Гласовете за Калфин не са подкрепа за БСП

  • 01 ноември 2011 07:55

  • 1637
  • 0
Юрий Асланов: Гласовете за Калфин не са подкрепа за БСП
©

Когато има загуба на избори сред загубилите винаги има суматоха и искания за оставки. Така социологът Юрий Асланов коментира в предаването Тази сутрин по БТВ гласовете за сваляне на лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Българите поръчват винаги едно и също нещо, но го наричат с различни имена, сега обаче те отказаха да поемат отговорността в собствените си ръце и ги прехвърлиха на друг. Вотът на балотажа беше повлиян от хаоса предизвикан на първия тур и хипотезата за решаващия вот на ДПС, заяви Асланов. Получените от Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска 1,6 млн. гласа не са за БСП а против ГЕРБ.

Истината е, че никога на местни избори и на президентски избори хората на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от не са работили на пълни обороти, убеден е социологът. Те обаче бяха малко и недостатъчни, за да преодолеят разликата между Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Според Огнян Минчев обаче получените още на първи тур 1,1 млн. гласа от двойката Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та ФренскаСтефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в е много повече отколкото БСП е вземала през цялото изминало десетилетие. Това не е поражение, а индикатор за влиянието на социалистите. БСП обаче не може да надскочи този таван, защото за тях гласуват по-възрастните и по-ниско образованите.

Последвайте канала на

Novini.bg
1637 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини