Мартин Димитров: Готов съм да подам оставка

  • 24 октомври 2011 08:42

  • 1347
  • 2
Мартин Димитров: Готов съм да подам оставка
© Булфото

Не съм доволен от резултатите ни на изборите.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ председателят на СДС и съпредседател на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Президентската кампания беше затворена за мнозинството от кандидатите, направена беше манипулацията: "има трима души - избрете си от тях". ГЕРБ сами си избраха за опоненти Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, такава беше средата. За мен това е една от причините за много ниския резултат на нашия кандидат-президент Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в. Боли ме и за Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, защото той превъзхождаше останалите кандидати за кмет на София в пъти. На фона на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, Прошков беше най-качественият кандидат. Жалко за третото му място, защото щеше да стане прекрасен кмет, допълни Димитров.

Лидерът на СДС отдаде ниските резултати на това, че според него, десницата не се е явила обединена на тези избори, което е разпръснало вота. Той призна, че концепцията им за изборите не е проработила.

Ще направим анализите си, готов съм да направя това, което е най-добре за СДС, включително и да подам оставка. Все пак в Монтана, Пазарджик и Кюстендил нашите кандидати за кметове печелят на първи тур, в Плевен, Русе и още 20 средни общини сме на балотаж, каза още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1347 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.10.26 | 21:20

2
Да врема е ! Това е наказанието ти за това ,че остави Костов да те насочва какво да правиш и затова че гласува ,заедно с БСП. Не може да си позволите да гласувате с левицата против десницата,защото ние антикомунистите ви избрахве да сте против БСП а не с тях!
безпартийна

2011.10.26 | 21:20

1
Номер 1, голям тъпак си. Мартин обърка конците, когато напазаруваха СДС да изпързаля Синята коалиция с това измислено ОДС

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини