Мартин Димитров: БСП и ГЕРБ вървят ръка

  • 19 май 2011 09:50

  • 1470
  • 1
Мартин Димитров: БСП и ГЕРБ вървят ръка
©

Въпреки множеството смени на висши чиновници – рокадите не дават перспектива за по-добро управление, каза Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на за предаването "Добро утро, България" на радио "Фокус".

„Много интересна е тази смяна, защото аз оставам с впечатление, че Марий Косев е изключително про-Белене, докато новата фигура е с много по-предпазлива позиция. Въпреки че аз съм наясно, че в партия ГЕРБ подобни решения няма да зависят даже от министъра на икономиката или от неговия заместник, а ще бъдат взети еднолично от премиера, това ми е напълно ясно”, коментира Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Според него ако БСП внесе вот на недоверие към кабинета, това ще бъде само отклоняване на общественото внимание, защото всъщност БСП и ГЕРБ вървят ръка за ръка по отношение на проекта „Белене”, който предстои да се подпише.

Той повтори заканата си от вчера, че ако се стигне до подписване на договора за „Белене”, Синята коалиция ще внесе вот на недоверие именно за енергийната политика на страната.

Последвайте канала на

1470 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
чичо Чарли

2011.11.18 | 12:54

1
Тоя па льольо, оставки щял да иска! Бегай там при "командира" да рапортуваш, келеш такъв!

Добави коментар

Водещи новини