Член на ръководството на СДС обвини колегите си в неадекватност

  • 17 ноември 2011 15:54

  • 1498
  • 0
Член на ръководството на СДС обвини колегите си в неадекватност
©

"Поведението и изказванията ви по медиите през тези три седмици и половина още повече затвърдиха у мен впечатлението, че вие просто не знаете къде се намирате в политическата действителност! С тези ваши изказвания вие още повече задълбочавате болката и гнева сред нашите членове и симпатизанти."

Това се казва в остро писмо на члена на Националния изпълнителен съвет на СДС Стефан Иванов, адресирано към партийното ръководство и публикувано на профила му във "Фейсбук". Той смята, че партията няма ясна позиция за загубата на президентските избори. Иванов е бивш общински съветник в СОС, предаде Dnevnik.bg

Ръководството и предизборният щаб не могат да търсят оправдание за поражението в местните избори, защото избраните кметове и общинските съветници са разчитали на собствения си авторитет, посочва още Иванов в писмото си. "Приспивните песни за доброто ни представяне на тези избори и за 10-те %, които ще вземем на следващите парламентарни такива, предизвикват истински шок у всички хора, които милеят за българската демократична общност, и показват за пореден път пълната политическа неадекватност, която проявявате", казва още той.

Само преди 10 дни депутатът от СДС Михаил Михайлов поиска оставката на ръководството на партията заради резултатите на вота
.

На първия тур на президентските избори кандидатпрезидентската двойка на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в и Емануил Йорданов получи 65 761 гласа, което представлява 1.95% от гласувалите. Макар че спечелиха предварителни избори в Синята коалиция, в ЦИК те бяха регистрирани като кандидати на Съюза на десните сили, в който влизат СДС, "Обединени земеделци", Демократическата партия на Александър Праматарски, Движение "Гергьовден", Съюзът на свободните демократи на Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра, БДС "Радикали" на Евгени Бакърджиев и БДФ.

След изборите председателят на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на заяви, че на президентските избори се е опитал да направи широко дясно обединение, но то не се е получило. Той обяви готовност да подаде оставка, но после уточни, че ще поиска вот на доверие на заседанието на НИС, насрочено за 22 ноември.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1498 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини