Калфин: Бих наложил вето на бюджета, той е антисоциален

  • 15 октомври 2011 20:48

  • 2533
  • 16
Калфин: Бих наложил вето на бюджета, той е антисоциален
©

Президентът не раздава пари, а гарантира, че институционалния модел работи. Трябва да се борим с малкото да постигнем повече. Трябва инвестиране, а не да харчим, това е нов тип политика, заяви кандидатът на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Във време на криза трябва да се прави инфрастуктура, образование и инвестиция в човешки капитал, категоричен е Плевнелиев. Според Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в по време на криза бедния става по-беден и всичко е на негов гръб. Не трябва да се отказва повишаване на доходите и само да се строят магистрали, заяви Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Бих наложил вето на бюджета за следващата година, защото не е социално справедлив, категоричен е червеният кандидат.

Според Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 трябва да се повиши потреблението. Без да имаме бюджетен дефицит както в Гърция имаме огромна безработица. Дали трябва да строим спортна цзала за 100 млн. Лв. Или това са парите, които могат да стигнат за всяко училище и техния физкултурен салон. Плевнелиев отговори, че тройната коалиция инвестира 90 млн. Лв. За водно огледало в Кърджали. Бих им прокарал вода на хората в Кърджали а не да им строя това водно блато, категоричен е Плевнелиев.

Последвайте канала на

Novini.bg
2533 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Ханко

2011.10.16 | 17:37

16
Господин Клафин се представи, изклиючително подобаващо, както и госпожа Кунева. На държавата и е нужен президент, който може да балансира, между множеството политически партии в цирка, нарчен ''Велико народно събрание'' БСП и Кунева са формулата, за правилно развитие на България, на този етап!
АЗ

2011.10.16 | 17:37

15
КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТ,НА КОЙТО КАНДИДАТЪТ МУ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ МУ КАЗА В ОЧИТЕ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ЗАМЪЛЧИ..НЯМА МЯСТО НА НА ДЕБАТИ...ТОЙ НЯМА МЯСТО В ПОЛИТИКАТА КАЛФИН Е НЕРВЕН,НЕАДЕКВАТЕН И НЯМА НИКАКЪВ СИНХРОН С ДАНАИЛОВ ТОЗИ ПРОСТО СЕ ИЗДЪНИ СНОЩИ ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ Е НАЙ-ПЕРФЕКТНАТА КАНДИДАТУРА,НО..Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД КАЛФИН
Гого

2011.10.16 | 17:37

14
Този Калфин е егати смешника докато бяха на власт БСП нищо не направиха само като дойдат избори се сещат за народа не че и другите са стока. Толкова е голяма мизерията че народа вече за една кокошка си продава гласът но това е политиката дръж народа беден за да може е за пет лева да гласува за нас. Ако имахме нормални доходи едва ли някой ще те подкупи със 50 или 100 лева.
Левитиращ

2011.10.16 | 16:59

7
Ерудицията и компетентността на Калфин правят добро впечатление. Единствен той има реална визия и разбиране за Президентската институция

2011.10.16 | 17:36

13
Имаш много здраве ! Калфин беше жалък, дори Ламбо се изнерви от неадекватността му ! Кунева се представи най-добре ! Мен лично ме спечели и след като разликата между нея и Калфин е толкова малка се надявам тя да отиде на балотаж срещу чибуРошка и да се възползва от наказателния вот на народа срещу зле управляващата мутренска групировка !
Соня

2011.10.16 | 17:36

12
За жалост Кунева няма шанс пред мутренската управляваща власт... единствените с по-голяма възможност да стигнат до балотаж са Калфин и Ламбо. А аз специално не искам да виждам повече простото изражението на Борисов !

2011.10.16 | 17:00

11
А дали ще отзове консулите агенти? НЕ-е-е-е също като агент Гоце ще пасува. Нали са от един отбор.
adelina

2011.10.16 | 17:00

10
А какво ще кажете за това, че от как Герб са на власт ...всички дела за неизплатени възнаграждения се бавят и съда не прави нищо ..., макар че тези дела трябва да са по бързата процедура така наречена чл.310.и знаете ли защо е така понеже Герб се храни с парите на тези хора....Ще попитате как - просто е ...шефовете на фирми вместо да си платят на служителите дължимите суми, заработени с къртовски труд, ги дават за кампанията на Герб..., нестига това ами дори стават членове на въпросната партия, и защо - естествено за да получат политически чадър ...и не стига това ами сплашват хората да не водят дела срещу тя- защото това било борба с властимащите...и пример ще ви дам Става дума за един г-н от листата на Герб в град Дупница...въпростият Ивайло Константинов, собственик на ред Фирми най- голямата между които е Юнион ивкони....същата тази фирма дето преди беше поддръжник на ДПС и чиито автобуси безплатно возеха турските граждани с български паспорти на така наречения изборен туризъм да гласуват за партията, на която симпатизират..... Сега този г-н Константинов вече е член на Герб - поредната фурнаджииска лопата...и Г-н Плевналиев ми твърди че тази партия е от честни хора... Здравейте всички, които имате да получавате пари от фирма Юнион ивкони - която ви мами с години...имам да ви съобщя само едно- стане ли Ивайло Константинов общински съветник сте загазили ....защо, защото не само че няма да си вземете парите, ами и защото тогава властта му ще е още по -голяма ...защото като член на партия ГЕРБ той е от богопомазаните... много ми е интересно тези от ГЕРБ дето се бият в гърдите, че не крадат- как става този номер при положение, че един нередовен платец като Ивайло Константинов е в техните редици...Ей г-н Константинов кога най- после ще си платиш дълговете на хората дето работят за теб за без пари...и може ли да питам аз, г-н Бойко Борисов, защо приема пари от човек като Константинов...не го ли е срам с неизплатените заплати на служителите на ЮНИОН ИВКОНИ да си прави предизборните агитки....срам и позор...А и още нещо г-н Борисов защо така изведнъж от как Константинов е член на вашата партия делата срещу него са замразени и се бавят...или точната дума е се потулват и се влачат, че като спечелите да бъдат анулирани чрез рекет и шантаж.....нали уж доклада на ЕС за съдебната ни система е лъжа и тя функционира много добре ... ЕХ БЪЛГАРИЙО ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА.....АМА ЗАЩО ЛИ СА СЕ ТРЕПАЛИ...НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО, ПОНЕЖЕ СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА, ЗА КОИТО ИДЕАЛИТЕ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ГЛУПАВИ ХИМЕРИ...АМА НЯМА КАК ДА НЕ Е ТАКА- ТУК СТАВА ДУМА ЗА ЕДНИ МНОГО ВАЖНИ ЛОБИТА И КУПИЩА ПАРИ, ДЕТО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗАТ В НЕЧИИ ДЖОБ...ЧУДНО В ЧИЙ...........
Катя

2011.10.16 | 16:59

9
Не разбирам и не се интересувам от политика, но разликата в класите беше очевидна. В сравнение с кандидата на ГЕРБ, другите двама стояха в пъти по-добре. Аз не знам за кого ще гласувам, но определено няма да е за сегашните !
осъзнат

2011.10.16 | 16:59

8
От това, което видях през изминалите 2 години осъзнах, че колкото и да вярваш на един управляващ в началото, то той като бъде избран става същият неизпълняващ и корумпиран като останалите. Затова, единственият начин да махнем днешната мутренска власт е да гласуваме за по-силната им конкуренция, а именно Калфин...
Умри боклук

2011.10.16 | 15:02

6
Бюджетът е анти-социалистически, а не анти-социален!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини