Плевнелиев ще върна бюджета, ако имам аргументи

  • 15 октомври 2011 21:28

  • 920
  • 6
Плевнелиев ще върна бюджета, ако имам аргументи
©

Ще върна бюджета, ако имам сериозни аргументи за това, каза кандидатът за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, в дебата по бТВ.

По този начин той отговори на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 как ще работи с председателя на НС и премиера, с когото са от една партия. Кунева, от стоя страна бе попитана дали ще получи подкрепа от ДПС. Тя заяви, че ще бъде много благодарна, като получи много подкрепата от хората, които дават гласовете си за ДПС.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното попита Калфин за посланиците, сътрудници на ДС. Бившият външен министър отговори, че не е възможно да се отзоват едни дипломати без да се назначат други. Кандидатът на ГЕРБ попита съперници си от БСП защо нищо не правено за кризата, на което му бе отговорено, че правителството Станишев е дало 500 млн. лв. в малки и средни предприятия. 

Калфин попита Плевнелиев кой е любимият му политик "Стамболов, защото не е гледал към Русия, както правеше БСП". На втория въпрос кога да последен път се опълчил на премиера Плевниелиев отговори: Преди две седмици, защото исках пари за енергийна ефективност. 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
920 6

Коментари 6

Добави коментар

2011.10.17 | 13:14

6
По този въпрос останах с впечатление, че е доволен от бюджета или не е запознат с него - щом ще го върне, АКО има аргументи. В единия случай Плевнелиев е цървул, а в другия - некадърник. Вие си изберете кое опрделение повече му подхожда. Некадърен цървул също е вариант.
Иван

2011.10.16 | 22:37

5
Ще върне , ама друг път. От дебатите оставам с впечатление,че единственото, което го интересува е да защити правителството и въобще не му пука за това, че живеем трудно, че здравеопазването се скапва ,икономиката умира.
Daskalov

2011.10.16 | 22:37

4
Сигурен ли си ? .... гласувай тогава за турците или БСП.... да видиш какво значи мизерия... ако ГЕРБ не останат на власт мизерна българия ще стане още по мизерна и ще се върне поне с 20 години назад, а аз лично ще напусна страна и ще си сменя гражданството.
АБВ

2011.10.16 | 14:24

3
Плевелиев никога няма други аргументи освен да седне на масата с другаря Борисов
Brave heart

2011.10.16 | 00:16

2
eRepublik е една доста актуална социална интернет игра. Играят я повече от 200 000 души от над 50 страни.Там можеш да станеш военен, можеш да станеш политик, президент на държавата, журналист, посланник, работиш, тренираш общо взето все неща които можеш да правиш и в реалния живот В момента еБългария е в такова положение, че търси нови играчи за нейното развитие, защото изоставаме спрямо другите държави. В момента водим тежка война със Сърбия и всеки нов играч регистрирал се ще ни е от голяма полза, така че нека всеки, който иска да стане част от нашето интернет общество и да помогне на еБългария (която в момента се състои от 8-9 хиляди души) да се регистрира от тук: http://www.erepublik.com/en/referrer/Brave+heart_95 самата игра можете да видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=3J8SShEWavw
kinesiotapebg.eu

2011.10.16 | 00:16

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Водещи новини