Доган поднесе цветя пред паметника на жертвите на Възродителния процес

  • 13 октомври 2011 16:22

  • 1763
  • 2
Доган поднесе цветя пред паметника на жертвите на Възродителния процес
© Интернет

Венци пред паметника на жертвите на Възродителния процес, загинали при събитията по време на Възродителния процес през 1989г. поднесоха лидерът на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Централният лъч на Националния предизборен щаб.

В събитието участие взеха зам.-председателите на ДПС Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, народните представители Искра Михайлова и Нигяр Джафер и секретарят на ЦОБ Мустафа Карадайъ, както и народните представители от многомандатен избирателен район Кърджали Неджми Али и Юнал Тасим и областният председател на ДПС Кърджали Бахри Юмер, кандидатът за кмет на Момчилград Акиф Акиф, кандидатът за кмет на с. Груево Ахмед Ибрахим и кандидатите за общински съветници.

Последвайте канала на

1763 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ечо

2011.10.14 | 10:46

2
ела поне веднъж да поднесеш цветя на шипка или самарското знаме или в батак-жалко за пострадалите от възродителния процес наистина но с това показваш че просто не си българин а турчин и като такъв нямаш право на нищо в тази държава.

2011.10.14 | 10:46

1
Да беше се сетил да поднесе и на убитите бьлгари от османлиите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини