Доган и днес не проговори, обеща обаче за утре

  • 18 май 2011 18:23

  • 1055
  • 2
Доган и днес не проговори, обеща обаче за утре
©

След месеци мълчание и дистанциране от публичния политически живот, лидерът на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от отиде в Кърджали, за да открие в центъра на града нов клуб на движението.

Той не пожела да говори пред журналисти, но обеща утре да даде пресконференция, която ще бъде първата за него след парламентарните избори през 2009 година.

Доган откри нов клуб на партията в Кърджали. В приветствието си той подчерта, че е много отговорно за една политическа формация той да е на централната улица в града, в който всеки млад и зрял да намери себе си, а местната структура да изпраща послания за "постоянна заедност и толерантност като модел за поведение за цялата страна".

За функционирането на новата база централата на ДПС ще направи ценен дар, който да подпомага дейността й.

Пред входа на клуба Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от връчи партийни книжки на млади членове на партията.

На 19 май Доган ще присъства на празника на гр. Джебел и отбелязване годишнината от майските събития, а на следващия ден се предвижда да вземе участие във възпоменателен митинг в ардинското село Бял извор.

Очаква се в Джебел да бъде и бившият втори на ДПС Касим Дал, който на срещата преди дни в Кърджали със свои симпатизанти призова да не се позволява на Доган и други работили за бившите служби, да се качат на трибуната.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1055 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
kiro

2011.11.26 | 18:46

2
pisna mi ot toq dogan ,daite ne6to po-dobro i ne tolkova kradlivo
МИЛИЦИОНЕР

2011.10.04 | 16:36

1
ВИЖТЕ НАПРАВЕТЕ И ВИЕ НЯКОЙ ЦИРК КАТО ЦИГАНИТЕ И ТОГАВА ШЕНГЕН ЩЕ ГО ГЛЕДАМЕ ВЕЧНО ПРЕЗ КРИВ ЗАПУШЕН МАКАРОН. ПОЛИЦИЯТА ДА ПРЕДУПРЕДИ КАСИМ ДАЛ И ГОРИЛИТЕ МУ ДА НЕ СТЪПВАТ НА МИТИНГИ,КЪДЕТО Е ДОГАН. ДАЛ Е СПОСОБЕН НА ВСЯКАКВИ МРЪСОТИИ В ИМЕТО НА ВЛАСТТА! ЧУ ЛИ БЕ ,ЦВЕТАНЧО? ДА НЕ СИ ПАК НА НЯКОЙ КОНЦЕРТ-СТЯГАЙ СИ ХОРАТА!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини