Станишев: Борисов и Цветанов да кажат кой от ГЕРБ се е договарял с Цар Киро

  • 10 октомври 2011 12:57

  • 915
  • 2
Станишев: Борисов и Цветанов да кажат кой от ГЕРБ се е договарял с Цар Киро
©

ГЕРБ насаждат страх сред хората, но скоро ще разберат, че от страха по-лошото е бедността.

Това заяви председателят на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на при срещата си с гражданите на Лом, съобщиха от пресцентъра на БСП. Той беше категоричен, че е време да се сложи край на управлението на ГЕРБ и очаква на 23 октомври избирателите да накажат управляващите заради тяхната антисоциална политика. Лидерът на БСП с тревога сподели, че през последните месеци пътува много из страната и не помни някога преди това да е срещал толкова отчаяни хора – всички те признават открито, че живеят все по- трудно и не чувстват подкрепата на държавата.

Станишев заяви, че мисията на БСП на предстоящите избори е да спре ГЕРБ и да върне надеждата на хората. Той изрази подкрепата си за кандидатите на БСП за общински съветници и за кандидата за кмет на Лом Пенка Пенкова.

По повод събитията в Катуница Станишев призова Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да каже кой от ГЕРБ се е договарял с Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от и срещу какво. „Нека най-големият отпускар Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да каже кой от ГЕРБ се е договарял с Кирил Рашков и за какво”, добави лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
915 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.10.11 | 09:08

2
Нищо няма да кажат от ГЕРБ. Те водят политика на снишаване.Оплескват нещата, след което обясняват как друг им е с..в гащите и чакат чудото да отмине за три дни. Народът три дни бръмчи и след това отново заспива дълбоко.
владо

2011.10.11 | 09:08

1
Както винаги, анонимници се правят на умници?По принцип на базсмислиците на комунистите не трябва да се отговаря, но този път ще направя изключение! Нещата No 1 са оплескани още 80 -те години с 10 млд. дълг докаран от партийката БКП! Ако още не си бил роден ,или просто "не си спомняш" 100% от българите ненавиждаха комунистическата власт ,която едно обещаваше ,а друго получихме! Луканов докара България до купонна система , Виденов де факто фалира държавата- долара стана 3000 лв., а пенсионерите получаваха по 4-5 долара пенсия! Гей Сергей уж остави 8 млд.лева излишък ,а се оказа че всъщност дефицита е 1,5 млд лева/ да не говарим за заменките ,за които Европа сега ни съди и може да плащаме до 4 млд. евро глоби!/ Тъй че не се пъни излишно, първо бъди конкретен и като се изказваш говори с факти! Че си зелен е видно, поне не се излагай с простотии!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини