Антон Кутев: Лъснаха връзките на ГЕРБ с организираната престъпност

  • 07 октомври 2011 16:46

  • 1785
  • 2
Антон Кутев: Лъснаха връзките на ГЕРБ с организираната престъпност
©

Най-накрая е време да си ходи виртуалният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Това заяви секретарят на НС на БСП Антон Кутев по повод изтеклите записи на Веселин Вучков, от които става ясно, че МВР покровителства Кирил Рашков. Наложителни са спешни промени в политическото ръководство на МВР, допълни той.

За пореден път излязоха на светло връзките на ГЕРБ с организираната престъпност, посочи Кутев. Според него, вместо да ескортира Цар Киро и да арестува по 150 човека дневно, МВР можеше просто да го арестува още в първия ден, за да не се стига до безредици.

Антон Кутев подозира, че вероятно причината за това бездействие са специалните връзки на ГЕРБ с Кирил Рашков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1785 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Галин

2011.10.10 | 14:57

2
ГЕРБ трябваше да си отиде още , когато излязоха СРС -та през януари т.г. Танов се оплакваше пред Дянков, че Той (Борисов)ще ни натиска. Тогава аз ще трябва да направя нарушение на закона, за да изляза от положението. Танов за Цветанов и МВР: "Отврат са, повръща ми се от тях" Какво по - скандално.

2011.10.08 | 17:26

1
011-10-06 - 08.10 (събота) 19.00ч. гр. София Пилоните на НДК След 22 години тежко боледуване почина Народното доверие. Благодарение усилията на лекуващите екипи (нашите правителства), пациентът почина с подобрение. Zamunda.net и Обединени непартийни органиции (ОНО), Ви призовават да се включите към траурното факелно шествие и погребението на покойното Народно доверие. Ковчегът ще бъде изложен за поклонение от 19.00 ч. пред пилоните на НДК. По-късно с факелно шествие, катафалката ще се предвижи по бул. "Васил Левски", площад "Народно събрание" до Паметника на Незнайния войн, където ще се отслужи опело. В събота погребваме Народното доверие, но и Народното търпение е на смъртен одър. Все още има шанс да го спасим! Или няма клинична пътека за това? От опечалените близки и роднини на покойника. ОНО: Black legion MC, Гражданско сдружение "Сила", Съюз за свободен интернет(Zamunda), АРГО, Сдружение на частните детективи.

Добави коментар

Водещи новини