Плевнелиев: Ще спечелим на първия тур

  • 10 октомври 2011 08:16

  • 2270
  • 10
Плевнелиев: Ще спечелим на първия тур
© Булфото

Категорично очаквам да спечелим изборите на първи тур.

Това заяви кандидатът-президентът на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в сутрешния блок на бТВ.

Основният ни противник е БСП в лицето на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, допълни той.

Ние правим кампания лице в лице, а опонентите ни с манипулации. Не е вярно твърдението в клипа на БСП, че парите за култура са по-малко от парите за подслушване. Бюджетът на Министерството на културата е публичен и може да се види, че това е лъжа. Журналистите се подслушваха, но по времето на тройната коалиция - когато премиер беше Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Калфин - министър на външните работи, а Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в - министър на културата.  И РЗС уволняват от билбордове правителството, но не могат да направят това, могат да уволнят само секретарките си, заяви Плевнелиев.

С папки и манипулации избори не се печелят. Когато твърдяха, че имам черен печат за Германия, аз бях на среща с Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се. За да помогнем на българите да не гласуват винаги "против", трябва да им дадем решения и визии. Ние искам да направим така, че българските граждани да гласуват "за', независимо от кой етнос са, категоричен бе кандидат-президентът на ГЕРБ.

За случая в Катуница имахме ясна позиция, че е криминален, каквато беше и позицията на много европейски политици. Ясно заявихме, че партиите не трябва да яхват ситуацията, защото така се отклонява общественото внимание от други важни проблеми и се капсулира етническият вот, каза още Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на допълни, че реакцията на правителството за Катуница е била своевременна и ситуацията е била овладяна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2270 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
факт

2011.10.16 | 18:25

10
Както каза Стефан Данаилов на Плевнелиев, защо момче се набута в тази тема. Да разгледаме Бюджета на МЗ 2011. 712 милиона лева, от които 340 милиона от нашите здравни осигуровки и 40 млн.лв собствени приходи на МЗ.От тези цифри(има ги публикувани) става ясно, че пари от ДБ дадени за здраве са 332 млн.лв.Да разгледаме Бюджета на НЗОК за 2011г. Всичко приходи 2 633 730.От тях 1 661 553 хлв.приходи от здравни осигуровки на работници и служители,31 051 собствени приходи.Вноски от държавата 941 126 хлв.Извадени от системата на здравеопазване към 31.12.2010г.1,413 милиарда лева.Държавата внася в бюджета на НЗОК 941 126 ХЛВ., А ПРИБИРА 1,413 МИЛИАРДА ЛЕВА..От цифрите става ясно, че държавата не само не влага пари в НЗОК, а ни ощитява с 472 милиона лева..Всички тези цифри са официално публикувани и могат да се проверят.
Гого

2011.10.14 | 19:04

9
И да спечелите на тези избори на следващите парламентарни едва ли някой ще иска да гласува за ГЕРБ. Ще ви бият шута като на Станишев и Доган като тях се провалихте само гръмки обещания и нищо повече пари за скъпи кампании има а за бедните и за пенсионерите няма никога.
1

2011.10.14 | 19:04

8
W W W . O R I GI NA L N I . B E - ВИЖ И КУПИ ЕКИПЧЕТО СИ СЕЗОН 11/12Г.!!

2011.10.12 | 20:46

7
Абе, колеги, само аз ли нямам достъп до предишните страници с коментари под статиите! Ало сайтаджийте, нещо цензура ли налагате, бе? Така обаче няма да скриете истината от очите на хората, а ако това е преднамерен акт - резилът остава само за вас! Аз лесно ще ви излича от списъците ми, ама все си мисля, че вие зависите от активността на читателите ви! Явно нещо са се объркали много яко сметките на Антибългарите!
AJ4A

2011.10.12 | 20:45

6
Ето Ви целия списък с кандидат-президентските двойки: 1. Росен Плевнелиев и Маргарита Попова (ГЕРБ); 2. Ивайло Калфин и Стефан Данаилов (БСП); 3. Волен Сидеров и Павел Шопов (Атака); 4. Атанас Семов и Поля Станчева (РЗС); 5. Румен Христов и Емануил Йорданов (Коалиция „Съюз на десните сили“); 6. Мария Капон и Николай Кисьов (ЕНП); 7. Красимир Каракачанов и Даниела Симидчиева-Димитрова (ВМРО-БНД); 8. Сали Шабан Ибрям и Валентина Гоцева (НД „Единство“); 9. Стефан Солаков и Галина Василева (Национален фронт за спасение на България); 10. Павел Чернев и Анелия Делчева (Партия за хората от народа); 11. Николай Ненчев и Жеко Иванов (БЗНС); 12. Андрей Чобанов и Ангел Мирчев (Българска демократична общност); 13. Меглена Кунева и Любомир Христов (Инициативен комитет); 14. Димитър Куцаров и Камелия Тодорова (Инициативен комитет); 15. Венцислав Йосифов и Илиян Димитров (Инициативен комитет); 16. Алексей Петров и Николай Георгиев (Инициативен комитет); 17. Николай Василев и Владимир Савов (Инициативен комитет); 18. Светльо Витков (от „Хиподил”) и Венцислав Мицов )Инициативен комитет). Е, кой според Вас заслужава да е Президент на Република България! Кой според Вас може да направи нещо за България, след като всички горе-изброени кандидат-президенти и кандидат-вицепрезиденти са световно неизвестни особи, прочули се или покрай участието си в политиката на България или като артисти, мястото на които е на сцената на театъра, а не на сцената на световната политика, за която въобще не са и подготвени! Свършиха ли се личностите в тази държава, свършиха ли се кадърните, честните, почтените и образованите хора в България????? Отговорът е простичък - "Интелектуалците са изпражненията на обществото" беше казал един болшевишки изрод и като гледам неговите последователи изповядват същата погнуса от кадърните, знаещите и можещите, а защо ли ????? По пътя на Запада и демокрацията ли ще се движи България или по пътя на Робовладелчеството и Феодализма на СССР ???? Избори минават и други идват .......... простотията, беззаконието и неправдата остават - до кога???? Колко още избори мислите че ще доживеете, че да сте готови да жертвате и тези, както и предишните два пъти (когато бе избран агент Гоце)???? България ще е узряла за промените чак когато българите спрат да се подават на манипулации и кажат твърдо НЕ на робството и подтисничеството на едрия, но незаконно или несправедливо придобит ЧЕРВЕН капитал! Който иска да гласува за някой от горе-цитираните особи, нека да гласува - негово право е с безразсъдството си да ............ предаде народа си!
човека

2011.10.12 | 20:45

5
да бьде той на хоризонта няма друг
V

2011.10.12 | 20:44

4
На някой много им се иска Герб да не спечели , а те да се върнат да крадът, но това няма как да стане . Народът още не е забравил тройната коалиция . Доган и червените в комбинация са най-голямото бедствие за българският народ!
попов

2011.10.12 | 20:44

3
Нищо не се знае, защото БГ президент без подкрепата на ДПС, след 90 г не е избиран. Така че да не се тупат в гърдите Герберите предварително, да не останат като насрани след изборите.

2011.10.12 | 20:44

2
Българският народ е мъдър народ. Най-разпространената форма на тази мъдрост е главата, сгушена дълбоко в раменете на масите, които са запомнили от бащи и деди възрожденската поговорка "преклонена глава сабя не я сече". Придържайки се към тази народна мъдрост, българите отдавна са си изработили съответни житейски стратегии и защитен рефлекс: публичното поведение на хората е покорно, наведено и предпазливо. Защо ли? Защото будителите - доколкото ги е имало, никога не са успявали да вдъхнат достатъчно самочувствие на хората в собствените им сили, така че те сами да повярват на себе си, да вдигнат глава и да не живеят според диктата на други. България - в манипулиран предизборен хаос В това е и най-голямото нещастие на българите. Критично мислещите, бунтарите и всички останали от категорията образовани просветители открай време разпространяват по-скоро смут и тревога, отколкото модели на поведение. Нещо по-лошо - доминиращият модел на поведение, практикуван и до днес от т. нар. българска интелигенция, е угоден, удобен, уютно услужлив. “Елитът”, пише Владислав Тодоров, “сивото вещество на нацията, призвано да мисли и създава, е загубил обществената си поръчка, останал е без мисия и без послание”. Няма друго обяснение за предателското мълчание на иначе гласовити медийни експерти, политически анализатори и коментатори пред лицето на пълзящия сред хората страх в моменти, когато нацията е изправена пред избори. Страх, който обобщава опита на миналото и издава предчувствия за бъдещето. Страх от йерархии, страх от началници, страх от партийни метли, страх от собствено мнение, страх от социална ангажираност, страх от отговорност, страх от конкуренция, страх от самия страх... "Кога за последен път си казахме, че нещо зависи от нас?" Живеем в съзнателно разбъркано предизборно време. Апаратните манипулации, добре изчисленият регламент за неравнопоставеност между кандидат-президентските двойки, както и нечистоплътното внушение, че в България съществува демократична медийна среда, са тенденциозно създаден хаос в страната. Примирението пред този факт е поредното предателство на българската интелигенция. “Кога за последен път си казахме, че нещо зависи от нас? Кога за последно повярвахме, че ние, а не някой друг държи поводите на живота ни? Преди твърде много време...” А времето ни е ограничено, предупреждаваше Стив Джобс. “Не го губете, за да живеете чужд живот. Не влизайте в капана на догмата да живеете според очакванията на другите! Не позволявайте чуждите мнения да заглушават вашия собствен вътрешен глас.” Националната еволюция зависи от това...
Патриот

2011.10.12 | 20:44

1
Президент!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини