Плевнелиев: Аз съм от партията на добрите

  • 08 октомври 2011 14:03

  • 3045
  • 22
Плевнелиев: Аз съм от партията на добрите
© Интернет

Вашият девиз е труд и постояннство, това е и нашият девиз.

С тези думи се обърна кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното към жителите на град Габрово, които се събраха на централния площад за предизборния концерт на партията, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Пред тях Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита Попова обещаха, ако спечелят президентските избори, да поемат единствено ангажиментите, които могат да изпълнят и да останат честни и почтени спрямо българските граждани.

Росен Плевнелиев заяви, че изповядва нов тип политика, която се подчинява само на изпълнените обещания и реалните действия в полза на хората и регионите и припомни на габровци колко политици са минали през тях и колко много са им обещали. За пример посочи тунела под връх „Шипка“, на който предишни управляващи са правили не една, не две, а три първи копки. За сегашното правителство този проект е национален приоритет, работи се усилено по него и до 9 месеца се очаква строителното разрешение, обясни Плевнелиев.

С дамяновска домашна погача, замесена от брашното на местните стопани, посрещнаха по-рано жителите на севлиевското село Дамяново кандидат-президентската двойка и председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Разбирам, че сме от една партия – тази на добрите, бяха първите думи на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното към препълнената зала в селското читалище, а пенсионерът Михаил Донков го посъветва да не изпуска строителството от поглед и занапред. Да не забравя и земеделието макар президентът да няма правомощия пряко да се намесва, защото в това е бъдещето на България.

Последвайте канала на

3045 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
adelina

2011.10.15 | 20:58

22
А какво ще кажете за това, че от как Герб са на власт ...всички дела за неизплатени възнаграждения се бавят и съда не прави нищо ..., макар че тези дела трябва да са по бързата процедура така наречена чл.310.и знаете ли защо е така понеже Герб се храни с парите на тези хора....Ще попитате как - просто е ...шефовете на фирми вместо да си платят на служителите дължимите суми, заработени с къртовски труд, ги дават за кампанията на Герб..., нестига това ами дори стават членове на въпросната партия, и защо - естествено за да получат политически чадър ...и не стига това ами сплашват хората да не водят дела срещу тя- защото това било борба с властимащите...и пример ще ви дам Става дума за един г-н от листата на Герб в град Дупница...въпростият Ивайло Константинов, собственик на ред Фирми най- голямата между които е Юнион ивкони....същата тази фирма дето преди беше поддръжник на ДПС и чиито автобуси безплатно возеха турските граждани с български паспорти на така наречения изборен туризъм да гласуват за партията, на която симпатизират..... Сега този г-н Константинов вече е член на Герб - поредната фурнаджииска лопата...и Г-н Плевналиев ми твърди че тази партия е от честни хора... Здравейте всички, които имате да получавате пари от фирма Юнион ивкони - която ви мами с години...имам да ви съобщя само едно- стане ли Ивайло Константинов общински съветник сте загазили ....защо, защото не само че няма да си вземете парите, ами и защото тогава властта му ще е още по -голяма ...защото като член на партия ГЕРБ той е от богопомазаните... много ми е интересно тези от ГЕРБ дето се бият в гърдите, че не крадат- как става този номер при положение, че един нередовен платец като Ивайло Константинов е в техните редици...Ей г-н Константинов кога най- после ще си платиш дълговете на хората дето работят за теб за без пари...и може ли да питам аз, г-н Бойко Борисов, защо приема пари от човек като Константинов...не го ли е срам с неизплатените заплати на служителите на ЮНИОН ИВКОНИ да си прави предизборните агитки....срам и позор...А и още нещо г-н Борисов защо така изведнъж от как Константинов е член на вашата партия делата срещу него са замразени и се бавят...или точната дума е се потулват и се влачат, че като спечелите да бъдат анулирани чрез рекет и шантаж.....нали уж доклада на ЕС за съдебната ни система е лъжа и тя функционира много добре ... ЕХ БЪЛГАРИЙО ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА.....АМА ЗАЩО ЛИ СА СЕ ТРЕПАЛИ...НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО, ПОНЕЖЕ СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА, ЗА КОИТО ИДЕАЛИТЕ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ГЛУПАВИ ХИМЕРИ...АМА НЯМА КАК ДА НЕ Е ТАКА- ТУК СТАВА ДУМА ЗА ЕДНИ МНОГО ВАЖНИ ЛОБИТА И КУПИЩА ПАРИ, ДЕТО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗАТ В НЕЧИИ ДЖОБ...ЧУДНО В ЧИЙ...........
AJ4A

2011.10.10 | 09:12

2
Какво има да казваме освен, че и те са поредните, които са "турени" във властта, за да гарантират непреходността на комунистическото и болшевишкото господство в държавата и да защитават руските интереси в региона и в ЕС и НАТО!!!! За да се оправи България първо трябва да се оправи съдебната система и вътрешния ред в държавата, защо без тези две неща каквито и инвестиции да дойдат, каквото и да направиш ........... винаги могат да ти го "вземат" по втория начин без да има кой да те защити. Ето зтова от Запад идват най-големите критики, но въпреки това вече 22 години почти нищо не се прави по въпроса. Защо ли - явно навремето е било решено именно това да са двата стълба и двата репресивни органа, които да заместят придобилата лоша слава ДС. Президенти се смениха бол, министри колкото си щеш, депутатите станаха като скакалците в полето, ноооооооооооо съдиите през цялото време са несменяеми и с имунитет!!!!! Това за какво Ви говори????? Всички лица от съдебната система, които с действията и бездействията си са допринесли за осъждане на България в европейски съд, трябва да бъдат изхвърлени от системата, без да имат право да практикуват професията си и със задължението с личното си имущество и с личните си средства да покрият щетите, които е понесла държавата от пведението им!!!! Който иска да получава 3000 лева на месец, нека получава 10,000 лева дори, но да върши работата, за която му плаща народа!!!! Едва след тоталната чистка в редиците на съдебната система и вътрешното министерство ще си проличи кои са големите политици, бизнесмени и елит на нацията!!!! Колкото и да не им харесва на другарките и другарите болшевики .......... това ги чака!!!! Не са те тези, които "въртят" колелото на историята и на прогреса!!!! Нека да покажем на Запада, че тези не са нашите избранници, че те не олицетворяват народа на България и народа на ЕС!!! Нито един вот за предатели на народа!!!!

2011.10.15 | 08:45

21
Плевнелиев е от партията на безнадеждните български идиоти, крадци и бандити! ГЕРБ се разшифрова като - "Грабители, Енергични Разбойници и БУНАЦИ"!
vanko76

2011.10.15 | 08:45

20
Като гледам цял ден коментарите ами то няма нито един положителен за Плевнелиев и ГЕРБ и това доказва,че най после хората започват да осъзнават,че ГЕРБ измамиха целия народ и продължават да го правят.

2011.10.11 | 12:41

19
Българският народ е мъдър народ. Най-разпространената форма на тази мъдрост е главата, сгушена дълбоко в раменете на масите, които са запомнили от бащи и деди възрожденската поговорка "преклонена глава сабя не я сече". Придържайки се към тази народна мъдрост, българите отдавна са си изработили съответни житейски стратегии и защитен рефлекс: публичното поведение на хората е покорно, наведено и предпазливо. Защо ли? Защото будителите - доколкото ги е имало, никога не са успявали да вдъхнат достатъчно самочувствие на хората в собствените им сили, така че те сами да повярват на себе си, да вдигнат глава и да не живеят според диктата на други. България - в манипулиран предизборен хаос В това е и най-голямото нещастие на българите. Критично мислещите, бунтарите и всички останали от категорията образовани просветители открай време разпространяват по-скоро смут и тревога, отколкото модели на поведение. Нещо по-лошо - доминиращият модел на поведение, практикуван и до днес от т. нар. българска интелигенция, е угоден, удобен, уютно услужлив. “Елитът”, пише Владислав Тодоров, “сивото вещество на нацията, призвано да мисли и създава, е загубил обществената си поръчка, останал е без мисия и без послание”. Няма друго обяснение за предателското мълчание на иначе гласовити медийни експерти, политически анализатори и коментатори пред лицето на пълзящия сред хората страх в моменти, когато нацията е изправена пред избори. Страх, който обобщава опита на миналото и издава предчувствия за бъдещето. Страх от йерархии, страх от началници, страх от партийни метли, страх от собствено мнение, страх от социална ангажираност, страх от отговорност, страх от конкуренция, страх от самия страх... "Кога за последен път си казахме, че нещо зависи от нас?" Живеем в съзнателно разбъркано предизборно време. Апаратните манипулации, добре изчисленият регламент за неравнопоставеност между кандидат-президентските двойки, както и нечистоплътното внушение, че в България съществува демократична медийна среда, са тенденциозно създаден хаос в страната. Примирението пред този факт е поредното предателство на българската интелигенция. “Кога за последен път си казахме, че нещо зависи от нас? Кога за последно повярвахме, че ние, а не някой друг държи поводите на живота ни? Преди твърде много време...” А времето ни е ограничено, предупреждаваше Стив Джобс. “Не го губете, за да живеете чужд живот. Не влизайте в капана на догмата да живеете според очакванията на другите! Не позволявайте чуждите мнения да заглушават вашия собствен вътрешен глас.” Националната еволюция зависи от това...

2011.10.11 | 12:40

18
Така е в държавата Катуница... Свежата кръв на младите и кадърните изтича навън. Кръвта на пенсионерите изтича заедно с последните им спестявания. Кръвта на потребителите на ток, парно, вода и газ - в джобовете на монополистите. А тази на унизените и отвратените от всичко това отдавна е заприличала на грозен съсирек от тихо недоволство, мълчалив бунт и овчедушно търпение. България кърви, а вечно правоимащите с вампирско настървение преразпределят ли, преразпределят територии, средства и влияния. Но момент! Нали идат избори и някой трябва да сложи етикета „етнически мир” върху последната останала кръвна банка! После следват само пронизителната аларма и непрекъснатата линия върху медицинския монитор... България кърви! Пука ли му на някого?

2011.10.10 | 10:57

17
Плевнелиев, ти си охлюв! Ти си един гол охлюв - плужек, който НЕ СЕ ВЯСВА НА ПРЕДИЗБОРНИ ДЕБАТИ И ДИСПУТИ, защото те е страх да не те разбчерат, че си гербарска КУХА ЛЕЙКА!!! Вчера гледах по Канал 3 предаването "5 за 4" как се усукваше като глист, когато водещият те питаше за скандала с предлаганите ти подкупи! Бегаш от коментар като дявол от тамян! Фалшив като цялото миризливо гербарство! На 23.10 НЯМА ДА ГЛАСУВАМ за вас олигохрена от шизо-Атака Субсидеров, защото рушите България, кретени!
до 1-я коментатор

2011.10.10 | 10:57

16
По-полека ,че от яд чак ще де задавиш ! Гадостите които червените бълват се изсипват върху собствените им кандидати . Колкото и да се пените м Герб ще спечели !
БАЧО КОЛЬО

2011.10.10 | 10:42

4
ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ,КОЛКОТО СДС ,НДСВ И ДРУГИ ДЕСНИ РАЗБОЙНИЦИ И КРАДЦИ НА НАРОДНОТО БОГАТСТВО ,ТРУПАНО С ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПРЕДИ ДА СЕ ПРЪКНЕ ИЗМИСЛЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ШИБАНАТА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.
Народен съд

2011.10.10 | 10:57

15
Другаря ПлевеЛиев ще вземе да си повярва :)) Защо не каже колко пари внесе в ГРАБ през проектите и изпълнителите?
vanko76

2011.10.10 | 10:57

14
Плевнелиев от партията на предателите и мутрите си ти.
niki

2011.10.10 | 10:57

13
rosen4o ti si edna marionetka na boiko borisov, dano nikoi ne glasuva za vas , samo si pravite reklama

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини