Кадиев поиска оставката на ръководството на БСП: Тя вече е задължителна

  • 10 октомври 2014 10:17

  • 3938
  • 6
Кадиев поиска оставката на ръководството на БСП: Тя вече е задължителна
© Булфото

"Оставката на Изпълнителното бюро на БСП вече не е достатъчна, тя е задължителна. Нужно е да се направят промени – има тежка загуба, не може да се минава с тривиални мерки, трябват радикални решения, да се изчисти, докато се стигне до дъното". Това каза Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в от БСП в предаването „Здравей, България” на Нова телевизия.

Той посочи, че оставката в ръководството на БСП е вид морален акт и трябва да бъде подадена от всички.

„След това председателят на партията може да предложи ново Изпълнително бюро, което вече е негово, а не наследено от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Ако иска да ги вкара пак същите – това е негова отговорност. Да видим Националният съвет дали ще ги гласува. Но това не е достатъчно, според мен трябва да има оставка и на Националния съвет“, заяви Кадиев.

Той бе категоричен, че ако БСП не се реформира, няма никакъв смисъл дори да се обсъждат коалиционни споразумения с победителя ГЕРБ. Според него въпросът и решението за евентуална коалиция с ГЕРБ трябва да бъде поставен на избирателите на левицата чрез референдум.

„Дали БСП да води разговори с ГЕРБ за сформиране на коалиционно управление не е решение на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, на Изпълнителното бюро или на Националния съвет на партията – това може да бъде решение само и единствено на симпатизантите. Да се направи референдум. Ръководство, при което стигнахме до 15% ли ще вземе решение дали да влезе в коалиция или не? Ако на мен ми зададат въпроса „Искате ли коалиция с ГЕРБ?“, аз ще кажа „Не“. Ако ми зададат въпроса „Искате ли коалиция с ГЕРБ, защото иначе е ГЕРБ и ДПС?“, тогава ще кажа „Да“. Зависи от контекста. Моето усещане в момента е, че се върви към коалиция с малки партии с подкрепата на БСП“, обясни Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3938 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
М

2014.10.11 | 23:04

6
На яслата:Милионер,социалист,милионер...
ДГ

2014.10.11 | 23:04

5
КАДИЕВ, ПРЕСТАНИ ДА СЕ ВЖИВЯВАШ КАТО ЛИДЕР И СЕ СКРИЙ!

2014.10.11 | 16:33

4
ще пуснат кокала,ама някой друг път.Явно само при условие,ако станат евродепутати като дудука и станиШЕФ

2014.10.11 | 08:55

3
Izborgate.
КОМУНИСТЬТ

2014.10.10 | 23:59

2
Ехееее виж ти няма ни един трол ни тук ни във фейса!!!

2014.10.10 | 19:45

1
ИМА!!!точно трима преди мен са тролове ,нищо че не се познават помежду си!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини