Красимир Янков от БСП гласувал "за" Делян Пеевски в ДАНС и агитацията на майчин език

  • 11 юни 2015 07:45

  • 2505
  • 5
Красимир Янков от БСП гласувал "за" Делян Пеевски в ДАНС и агитацията на майчин език
©

Вчерашното гласуване за изключването на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в от парламентарната група на БСП беше преплетен вот. Той беше емоционален, откровен и приятелски. Направи се опит да се манипулира ситуацията и общественото мнение. За нас е важен всеки човек в редиците на БСП. Важно е как той изпълнява каузата ни. Това каза депутатът от БСП лява България Красимир Янков в студиото на БТВ.

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в бе помолен да изтегли законопроекта си, който допуска агитацията на турски език, което доведе до гласуване за изключването му от ПГ. Янков подчерта, че това се е случило по настояване на самия Кадиев, който е поискал таен вот за отстраняването си.

Направи ми впечатление, че бе коментирано, че това е било вот за смяната на ръководството на БСП. Драгомир Стойнев бе един от хората, които говорят така, обяви Янков. Тези твърдения водят до манипулация на общественото мнение, която се дължи на намаляващата популярност в редиците ни на тези хора, изтъкна Янков. Според него с това целят да станат популярни в обществото.

Има една целенасочена атака за дискредитиране на БСП в момента.

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в не се съгласи с решението на колективния орган в БСП при гласуването на кандидатурата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС. Аз лично съм гласувал за това, призна Янков и се аргументира с факта, че тогава е имало колективно съгласие. Според него това е показвало още при предишното правителство цепенето на Кадиев от БСП.

Силният индивидуализъм на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в не е полезен за БСП. Партията ни исторически е възникнала с отстояването на права. Това предложение е част от правата и на малцинствата, но конкретната ситуация не го позволява. Агитацията на майчин език се случва ежедневно, но когато това е официално не е редно. Аз съм част от колектив, който ще вземе решението за позицията на партията, а не на отделния човек, подчерта Красимир Янков. По този начин отстояваме позицията на нашите избиратели, увери левият депутат.

Водещият припомни, че на 14. 02. 2014 г. БСП и ДПС са гласували за агитацията на майчин език, като 3-ма от БСП гласуват "за". Да аз съм един от тези души, призна Янков. Водещият припомни думите на Кадиев, че това са били председателя на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и Красимир Янков, но третият все още не е ясен. Това двоен аршин ли е?, попита водещият. Янков отрече и посочи, че една малка група твърди, че има разцепление в БСП. Водещият го контрира с въпроса: "Няма ли право тази група да мисли?" 

След кратка пауза депутатът от БСП отговори: "Има правила. След като има разминаване, нека първо да има обсъждане в групата и след това да се правят публични внушения".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2505 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.06.11 | 21:41

5
Еничарите си признават един по един.
Кире

2015.06.11 | 21:41

4
Добре избръснат, с прическа загладил косъм....но все пак още един мазньо без мнение и чест.Готов на всеки километър за облаги и парички да шитне и мама закърмила го с червено мляко!
ПИТАМ ДРУГАРИТЕ

2015.06.11 | 21:41

3
ПРОДАВАЧ НА ТОК МИЛИОНЕР. СОБСТВЕНИК НА ВЕЦ-ОВЕ МИЛИОНЕР. СОБСТВЕНИК НА ХОТЕЛИ- МИЛИОНЕР. СОБСТВЕНИК НА ПАНАИР- МИЛИОНЕР. КАК БЕ ДРУГАРИ НА МЛАДИ ГОДИНИ СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ ? НИЕ РАБОТИМ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР И НЕ МОЖЕМ ДА СИ КУПИМ ХЛЯБА. КАЖЕТЕ КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕР СОЦИАЛИСТ ? ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ.

2015.06.11 | 17:24

1
GERB=DPS=BSP=KURVI =UBIICI
Ще се трепа който

2015.06.11 | 17:35

2
Върви против България и се мисли за всевишен???!!??

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини