Предизборната кампания стартира с дарения и срещи с хората

  • 05 септември 2014 06:21

  • 3233
  • 3
Предизборната кампания стартира с дарения и срещи с хората
© Булфото

Обновената коалиция БСП - лява България ще открие кампанията си днес. По закон 5 септември е и официалният старт на агитацията за 5 октомври.

Вместо с традиционнен концерт социалистите ще тръгнат към изборите с публична среща с кандидатите си за депутати, на която ще бъдат представени акценти от предизборната платформа. Лидерът на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно ще обяви дарение от 60 000 лв. за пострадалите от потопа в Мизия. "Тази година почти няма да имаме концерти. По-добре е парите да идат за дарението", коментираха социалисти.

ГЕРБ ще стартира предизборната си кампания с мащабно събитие в любимата столична зала на лидера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - зала "Арена Армеец" в неделя. Освен "надъхваща" реч от Борисов ще има и музика, твърдят запознати с организацията. Твърде вероятно е този път на откриването да пее Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши. Очакванията са ГЕРБ да се радва на гости от ЕНП и да представи ултрамодерните си изборни материали - интерактивни плакати, приложение за мобилни телефони и т.н.

ДПС вероятно ще тръгнат на избори от Шумен също в неделя, пише "Труд". Очаква се лидерът на движението Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в да се обърне във видеоклип към избирателите още днес. Ще има и обиколка в страната с автобуса на движението. До дни ще бъде представена и управленската програма на ДПС. Реформаторският блок смята да използва за трамплин към изборите конгреса на коалицията на 14 септември. Очаква се тогава да бъде избран лидер на блока, както и да бъде представена изборната платформа.

АБВ ще се гмурнат в изборите в Летния театър във Варна. Там ще пеят Тони Димитрова, Васил Петров и Дани МилевДани Милев Дани Милев български композитор, роден в София. Само на 10-годишна възраст композира първата си.

Емил Димитров-син и Дани МилевДани Милев Дани Милев български композитор, роден в София. Само на 10-годишна възраст композира първата си дори са създали и подарили песен на формацията на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3233 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lyubo Angelov

2014.09.08 | 12:07

3
Освен ГЕРБ, другите защо ще започват кампания! Няма смисъл, нямат шансове.
НАЦИОНАЛ----------СОЦИАЛИСТ

2014.09.05 | 11:28

2
аааааа, АТАКА има шансове да победи ГЛАС НАРОДЕН на Светльо Витков с 22 гласа.

2014.09.05 | 09:59

1
лайнеков има предизборни билбордове във Варна от преди месец - за това лайно няма правила - НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини