ГЕРБ измъкна Силвия Кацарова от БСП

  • 24 септември 2011 08:59

  • 1237
  • 2
ГЕРБ измъкна Силвия Кацарова от БСП
©

След Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши ГЕРБ измъкна от БСП и Силвия Кацарова.

Певицата, която огласяше концертите на социалистите, вече е ангажирана за предизборните прояви на управляващата партия, пише "Монитор”.


Изпълнителката на „Обещай ми любов” и „Топъл дъжд” ще се погрижи за доброто настроение на митингите на ГЕРБ във Варна и Сливен, където партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подкрепя досегашните градоначалници Кирил Йорданов и Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа.. Миналата година Кацарова се оплака, че не си е получила от червените хонорара, който е трябвало да вземе за ангажиментите на техните концерти през 2009-а.

Вчера партиите влязоха официално в предизборната кампания за вота за президент и за местна власт, който ще се проведе на 23 октомври. Първият митинг на герберите ще се състои от 19 часа днес в Бургас. Очаква се в Летния театър в морския град да се съберат около 3000 симпатизанти на партията. Ще бъде представена кандидатпрезидентската двойка Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на. Издигнатият за следващ мандат начело на града Димитър Николов също ще се качи на сцената. Публиката ще се радва на песните на Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши и Влади Ампов-Графа и изпълненията на фолклорния ансамбъл „Българе”. Да забавляват с изпълненията си събралите се на митинга хора, герберите са наели и актьори от „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, сред които превъплъщаващият се в ролята на Жоро Бекъма Димитър Рачков, Мария Игнатова, Мария Сапунджиева и Руслан Мъйнов.

Следващия си концерт ГЕРБ ще организира утре във Варна. Както писа „Монитор”, предизборните митинги на партията ще се състоят под формата на два лъча, които ще тръгнат от морето, ще преминат паралелно през Южна и Северна България и ще се съберат в София непосредствено преди вота 2 в 1. Именно в столицата управляващите ще закрият след месец кампанията си. Предвиждат се прояви във всички областни центрове в страната.

Сред градовете, в които симпатизантите на ГЕРБ със сигурност няма да скучаят по време на предизборния концерт, е Монтана.

От партията възнамерявали да поканят за събитието някои от най-големите звезди на сръбската музика, като се спрягали имената на Мирослав Илич и Шабан Шаулич.

В предизборната кампания, за която е ангажиран и Орлин Горанов, партията на Борисов влиза с посланието „Градим България”. Слоганът ще стои върху плакатите на кандидатпрезидентската двойка Плевнелиев-Попова. На постерите на кандидат-кметовете, които вече били готови, след „Градим” ще бъде изписано името на съответното населено място.

Все още не бил готов предизборният клип, с който ще участва в надпреварата Плевнелиев. Същевременно в интернет пространството вече се завъртя предизборното видео на лидера на „Атака” и кандидат-президент на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. То е заснето в парламента, където от президентското място на балкона Сидеров отправя своите послания към избирателите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1237 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.26 | 00:08

2
Голям праз ! Ако някой си мисли, че разни мухлясали, бивши естрадни величия ще повлияят на вота, да пръска грешни пари ! Аз сятам, че в период на криза това е излишен харч !

2011.09.26 | 00:07

1
Путко турска, голяма грешка си направила че си се обвързала с ТАПАНАРИТЕ ОТ ГЕРБ! Тия са прости като трансперанти! А ти каква си, путко!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини