150 бона струва подкрепата на Лили Иванова за БСП

  • 24 септември 2011 07:38

  • 1477
  • 3
150 бона струва подкрепата на Лили Иванова за БСП
©

150 хил. лева струва подкрепата на естрадната прима Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, твърди “България днес”.


След като месеци наред управляващите от ГЕРБ увещаваха певицата с тлъсти хонорари, Лили без колебание премина в противниковия лагер.

Основна заслуга за това имал кандидатът за вице Стефан Данаилов. Двамата са близки приятели от години. Не случайно когато беше министър на културата те обсъждаха и проект за създаване на школа за млади таланти.

Идеята беше Лили да обучава даровити деца с издръжка от държавата. Кабинетът на ГЕРБ обаче стопира проектът. Въпреки близките си отношения обаче Лили не направила никакъв компромис с хонорара си. На концерта в Пловдив, с който БСП ще открие кампанията се очаква да присъстват 40 хил. души.

Изричното условие на певицата е да не бъде снимана. Тя дори предупредила щаба на партията, че ще слезе от сцената при първите светкавици на фотоапарати. Само за тази изява примата на българската естрада прибира 30 бона. Лили ще има четири концерта само в най-големите градове на страната.

За последно Лили пя през далечната 1990 година за СДС заедно с Богдана Карадочева и Васил Найденов.
"Вече може да пуснем клип "На всеки километър с Лили", шегуват се социалисти. От червения щаб признаха, че са водили преговори и със суперзвездата Боно.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1477 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.09.27 | 10:42

3
Тая жена е готова да пее и на Питър Бота за пари ... и то за доста пари, а в зората на демокрацията беше за СДС ! Не се наяде ей ! Къде ще ги носиш тия пари бе, бабе ???? Помогни поне на някое болно детенце с част от тях та да има някаква полза от теб, като си отидеш !
владо

2011.09.27 | 10:42

2
Лилииии, Лили - за пари ли ламтиш още бе бабичке - това определено няма да ти докара повече почитатели! Вярно ,че повечето гласоподаватели на столетницата са стари - като тебе, но те нямат пластични операции и не изглеждат изкуствено ,като тебе!Ти си достатъчно известна и достатъчно дала на музиката ,за да падаш толкова ниско - за пари???Което отново показва, че колкото и да те "ремонтират" външно ,си оставаш същата отвътре - алчно, себична и интересчийка!Поне ги дай на домовете за деца ,но както изглежда благородството ти е непозната тема! Жива и здрава да си ,но определено изгуби моя род като почитатели

2011.09.26 | 17:03

1
Я, Владе... ние с теб най-после сме на едно мнение и дори със сходни коментари ?! Радвам се да видя, че и ти си способен на малко негативизъм :)))) ! Приятен ден ! Поздрави от Нина !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини