Плевнелиев и Попова с бюлетина № 2 на изборите

  • 20 септември 2011 18:26

  • 2264
  • 2
Плевнелиев и Попова с бюлетина № 2 на изборите
© Булфото

Кандидатпрезидентската двойка на управляващата партия ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще участва в президентските избори под номер 2 в бюлетината.

Номерът бе изтеглен от членовете на ЦИК Сабрие Сапунджиева и Иванка Грозева.

Кандидатпрезидентската двойка на БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та ФренскаСтефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в ще участва в президентската надпревара с номер 8 в бюлетината, предаде "Фокус".

Кандидатпрезидентската двойка на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и Любомир Христов, издигната от инициативен комитет, спечелиха първото място на бюлетината.

Кандидатите за президент и вицепрезидент от Партия за хората от народа ще се състезават на вота под номер 15 в бюлетината.
Кандидатпрезидентската двойка на СДС, подкрепена и от други десни партии – Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в Емануил Йорданов получиха номер 4 на бюлетината.

Първата кандидатпрезидентска двойка, която бе изтеглена в жребия за номера на бюлетините в предстоящите избори за президент, бе Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна – Николай Георгиев.

Номерът на бюлетината, с който ще участват РЗС, е 14. ПП БЗНС ще участва под номер 13, ПП „Другата България” – получи номер 10. ПП „Национално движение „Единство” ще участва под номер 3 в бюлетината. ДПС получиха номер 7 в бюлетината, въпреки че нямат кандидатпрезидентска двойка. ДСБ, които заявиха, че подкрепят кандидатурата на СДС за президент и вицепрезидент Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в и Емануил Йорданов, получиха 11 номер в бюлетината.

Партия „Атака” с кандидатпрезидентската двойка Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическаПавел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  взеха номер 9.

С номер 6 ще се състезават „Национален фронт за спасение на България”. Единна народна партия с кандидат за президент Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност получиха номер 5.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2264 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.24 | 18:05

2
О вече са обявили резултатите от изборите ? №2 им подхожда !

2011.09.20 | 23:15

1
zna4i po4vame agitaciqta :D glasuvaite s nomer... 50 :D kato 50 lv. :D aide ne si prodavaite glasovete MOLQ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини