Стефан Данаилов: Борим се за победа, а не за балотаж

  • 15 септември 2011 12:26

  • 1137
  • 5
Стефан Данаилов: Борим се за победа, а не за балотаж
© Булфото

Все някой във всяко едно семейство ме харесва и ще отиде да гласува за мен и респективно - за Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Това каза кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в след внасянето на документите на двойката за регистрация в ЦИК.

Кампанията трябва да започне с летящ старт, каза Данаилов. За кампанията няма много време. Разчитам на това, че повече хора ме познават, каза той.

На 5 октомври ще започнат обиколките на Данаилов в страната, тъй като преди това има театрални ангажименти. Втората част от обиколките ще бъде след балотажа, предаде "Фокус".

Данаилов каза, че неговата кампания върви в друг коридор от тази на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Кандидат-вицепрезидентът на БСП заяви, че обича кампаниите и му е интересно да говори с хората. Той посочи, че преди пет години е участвал в издигането на кандидатурата на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в за президент и изрази надежда, че и сега резултатът ще бъде добър.

„Ние не се борим за балотаж, ние се борим за победа”, заяви Данаилов.

Той посочи, че хората го познават, има над 100 игрални филма множество сериали, театрални постановки и се надява това да допринесе за положителен резултат на изборите.

„Има много хора в дясно, които ме харесват”, заяви Данаилов. Той каза, че е получил много смс-и, след като е станала ясна кандидатурата му, които не са от хора от твърдия електорат на БСП, но го харесват имат доверие в мен. Относно писмото, адресирано към Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Данаилов каза, че то е насочено „повече към другарите, които трябва да се стреснат и да разберат, че сме на път да изгубим демокрацията”.

Кампанията ще бъде отворена към всички граждани независимо от кой етнос са, каза още Данаилов.

Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в определи Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска като „чудесно момче”.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1137 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
владо

2011.10.12 | 19:33

5
Дааа Ламбо ще разчита на това ,че хората го познават и харесват като артист , но да си политик е друго нещо.Те явно на това разчитат и в БСП - първосигнално, безмислено гласуване за известен човек - тя политиката кво значение има?Аз също те харесвам като артист Ламбо, но няма да гласувам за теб!Първо щото си някакво вице ,което е роля в миманса- поне да беше за президент,ти си свикнал на главни роли?!Второ щото Калфин не струва,като външен министър напълни Външно с агенти и доносници на ДС - значи внушаема личност! И трето щот зад теб ще стои агента - бракониер Гоце и антибългарина Доган, а аз си обичам страната и не ща тя да стане малко по -малко турски вилает! А ,че от кампанията няма да спечелиш е ясно - само можеш да загубиш, но нали казваш,че сам си си избрал пътя!
анонимен

2011.10.12 | 19:32

4
Не, няма да гласува никой за теб! Ти си предател и ако мислиш ч е така ще спасиш главата на ОКТОПОДА изобщо не си познал.
iak

2011.10.12 | 19:32

3
На бсп им трябва човек който да прочете текст не да мисли.което е правил цял живот не знам кое му харсват като артист.(
hihi

2011.10.12 | 19:32

2
време е ламбо да започне да се бори с болестите си в някои психодиспансер а не за изборите.на избори тои вече е губещ . и не мога да разбера как още си вярва тоз човечец?маи наистина положението е много зле при него!
жорж

2011.10.12 | 19:31

1
Ламбо ти си луд бе.Май си се взел на серизно шибан КОМУНИСТ

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини