Единствено Близнашки гласува против избора на Ламбо за вицепрезидент

  • 12 септември 2011 15:13

  • 2192
  • 3
Единствено Близнашки гласува против избора на Ламбо за вицепрезидент
©

Преподавателят по конституционно право и бивш депутат от ПГ на Коалиция за България проф. Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска е единственият член на Националния съвет на БСП, който гласува „против” кандидатурата на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в за вицепрезидент.

Пред журналисти Близнашки посочи, че е гласувал против, защото познава добре фигурата на Стефан Данаилов.

„Не мисля, че това е човек, който може да осъществява социалистическата кауза в България. Писмото му бе доста претенциозна поза”, смята проф. Близнашки.


Той коментира, че изборът на левицата за кандидат-президент в лицето на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в е опит за спасяване на БСП. „Все пак ръководството намери може би най-добрия вариант, за да мобилизира вътрешнопартийната подкрепа. Всичко обаче е наопаки”, допълни бившият депутат. Според него, това е опит за спасяване на неспасяемото.


Близнашки заяви, че ако БСП не стигне до балотаж на президентските избори, това би било пълна катастрофа за левицата. Попитан – дали като единствен член на НС на партията, гласувал „против” кандидатурата на Данаилов, ще бъде възприет зле от останалите в БСП, Близнашки заяви, че не се тревожи ни най-малко от това

Последвайте канала на

Десислава Станева
2192 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ан

2014.08.10 | 21:00

3
г-н Близнашки не би бил против единствено ако бяха издигнали неговата кандидатура. Позицията е ясна

2014.08.10 | 20:59

1
Глупости Близнашки правилно е предвидил, че от цялата какафония, Ламбо ще излезе опетнен, употребен и изхабен!!!
кан

2014.08.10 | 21:00

2
Др. Близнашки не пийй уски със своите "другари" като И Божинов че стана много своенравен напоследък.

Добави коментар

Водещи новини