Стефан Данаилов ще бъде вицепрезидент на БСП

  • 12 септември 2011 14:30

  • 6475
  • 24
Стефан Данаилов ще бъде вицепрезидент на БСП
©

Изненадващо Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в е кандидат за вицепрезидент на БСП. Данаилов беше спряган за кандидат за държавен глава, но БСП застана зад Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в бе избран за кандидат за вицепрезидент на БСП със 101 гласа от общо 102 гласа. Можех само да мечтая за такава кандидатура. Всички, които познавате Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, сте уверени, че той не само е любим актьор и преподавател, но и любим държавник. Това заяви кандидатът за президент на БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. "Уверих се колко усилия полага Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в не само за културата и авторитета на страната, но и за това българите да имат самочувствие", каза още Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. По думите му, Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в е политик, патриот, честен и принципен човек и няма човек в България, който да оспори това. Калфин добави, че заедно с него БСП ще поведе битка за това България да върви по-добре и да не се разочароват гражданите за членството в ЕС, а да се борят да вървят напред. "Със Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в можем да покажем, че страната може да бъде по-социална, по-успешна за всички. Ще започнем кампанията в най-скоро време и ще се появим заедно. Очаквам да направим с всички социалисти успешна кампания за България", добави Калфин.

Той никога не отстъпи от своето верую и не отстъпи от Социалистическата партия. Винаги е имал благородството и широтата да отстъпва. Това е най-обичаният човек в БСП. Той е символ на партията, умеейки да пази идеалите ни", заяви лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Той заяви,че кандидатурата на Данаилов ще даде двойна вяра в кандидатурата на БСП за президентските избори. "Няма кой друг, освен ние, да спрем арогантното поведение, авторитарния режим, който се насажда и да дадем перспективи на хората", посочи още Станишев.

Той коментира, че БСП казва на гражданите: "Предлагаме ви кандидат за президент, който има визията за страната и кандидат за вицепрезидент, който ще бъде яростен защитник на българската култура и духовност. Предлагаме ви най-доброто, което можем да излъчим.

Последвайте канала на

Novini.bg
6475 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
БатЦан

2011.10.10 | 21:35

11
Стефан Данаилов е добър артист и никога няма да проумея какво прави при комунистите-социалисти? Явно от времето на майор Деянов се е взел много на сериозно, но никога не е късно да се изложиш... А може и на него Партията да му се е отблагодарила подобаващо!? Ало - Червените бабички с мобифоните, сега щастливи ли сте?
vanko76

2014.09.19 | 16:18

24
Мутрата Борисов какъв е според теб а?

2011.10.10 | 21:36

12
Калфин-Данаилов са непобедими-герб ще им дишат прахта!Успех БСП!
vanko76

2014.09.19 | 16:18

23
Да така е съгласен съм с теб дано да сме прави.
Спас

2014.09.19 | 16:18

22
Стефан Данаилов е национален предател. В качеството си на министър на културата в края на своя мандат през 2009 г., при съмнителни обстоятелства изпрати за директор на българския КИЦ в Скопие лицето Димитър Христов, официално самообявил се за преводач от македонски език на български. А в самата обява за конкурса Данаилов бе въвел изискването кандидатът да владее македонски език. Язък, че Данаилов игра ролята на цар Борис I. Бих се срамувал от такъв Вицепрезидент.
неуспял

2014.09.19 | 16:17

21
в бсп са пълни идиоти. на миналите избори бах кандидат за кмет от бсп. самите членове обременени до такава степен, че самите те правят компромати за своя кандидат. пък и членовете едни дядовци бонаци и бабички дърти шафрантии.
аз

2011.10.05 | 01:19

6
Това само доказва, че в БСП нищо не разбират от избори. Може ли да сложиш най-рейтинговия си политик за вицепрезидент на на практика неразпознаваем кандидат какъвто е Калфин? Тук не говорим за компетентност - безспорно Калфин изправарва Данаилов по способности и познания. Но на избирателите много повече говори майор Деянов отколкото комсомолеца евролевичар първановата креатура Калфин. Калфата преди майстора... Но пък изборите ще бъдат много интересни...
Stoyn

2014.09.19 | 16:17

20
A ti razbirash gerberoindiynec varvi pri tvoy vojd i mu drash topkite ne che mi haresvat komunygite no vav momenta sa po dobrata dvoika koyto moje da ima MAIKA BALGARIJ

2014.09.19 | 16:16

19
Успех на БСП! Ще гласувам за тях.
Дяда Вася

2014.09.19 | 16:16

18
Помните ли песента от филма,,На всеки километър'' ( Нас червеното знаме родини,нас не ще ни уплаши смърта. Ние сме на всеки километър от тук до края на света.) Е какво да искаме от хора които са родени от ЗНАМЕ а не от Жена и партията им е МАЙКА кърмилница.
ено

2014.09.19 | 16:16

17
Това си е вече БГ октопод!!!
Дяда Вася

2014.09.19 | 16:15

16
Помните ли песента от филма,,На всеки километър'' ( Нас червеното знаме родини,нас не ще ни уплаши смърта. Ние сме на всеки километър от тук до края на света.) Е какво да искаме от хора които са родени от ЗНАМЕ а не от Жена и партията им е МАЙКА кърмилница.
diviya

2014.09.19 | 16:15

15
бсп проклетнице безбожна ти която раждаш само сатанински изчадия лишени от всяка моралност и духовност,пълни с бунт и неверие ,винаги отричащи Бога,Живият Бог и Спасител Исус Христос,пълни с предателство и атеизъм мислиш ли ,че ще успееш? бсп ти си зачевала винаги от твоя господар сатана които е наи големия враг на Бога и човеците,затова рожбите които излизат от теб са копия на твоя господар,дяволи в плът,такива дори и да бъдат издигнати за управители на народа ( даи Боже да не бъдат) те няма да успеят защото тяхното безбожие ще ги провали .бкп ти която се криеш зад новото си черно було наречено бсп знаи ,че моят Господар казва за такива като теб / цитирам/ „всяко растение което не е насадено от моят Небесен Отец ще се изкорени„.Така че аз се моля ти да бъдеш изкоренена // партия предателска народна //и искрено се надявам ти да се провалиш като такава и твоите изчадия да не бъдат повече управители на този изстрадал и измъчен народ КОГОТО ТИ СИ ЛЪГАЛА , УБИВАЛА И КРАЛА НЕНАСИТНО ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН.АМИН
77

2011.10.06 | 22:10

10
СТРАХОТНО, ТОВА Е НАИ ВЕЛИКАТА ИСТИНА ЗА БКП И КОПАНИЯ

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини