Станишев: Гордея се, че Калфин е кандидатът ни за президент

  • 10 септември 2011 16:15

  • 1417
  • 6
Станишев: Гордея се, че Калфин е кандидатът ни за президент
© Булфото

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска е доказал, че може да отстоява всеки българския интерес, е заявил лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на на Националния събор на приятелите на Русия на язовир "Копринка".

Това съобщиха от пресцентъра на партията. "Гордея се лично с това, че кандидатът на БСП за президент се казва Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Защото той не само е единственият сред кандидатите завършен държавник, с визия за България, но и е доказал, че може да отстоява пред всеки българския интерес. Той има и огромен личен принос за развитието на българо-руските отношения", смята Станишев.

Лидерът на БСП е изтъкнал, че социалистите не приемат политиката на българското правителство - на загуба на руските пазари, на срив на българското селско стопанство и индустрията  ни.

"Виждаме една власт, която не желае да усвои договореното по енергийните проекти с Русия. Всички плащаме цената за това", е отбелязал Станишев. Той е напомнил, че предишното правителство се е постарало да направи всичко възможно, за да развива отношенията с Русия на нова основа - равноправна, уважителна, в търсене на взаимния интерес.

Станишев е подчертал, че социалистите искат отношенията с Русия да се развиват нормално, динамично, защото това е в интерес на българския народ.

Последвайте канала на

БТА
1417 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ДО NOVINI.BG - ПЛАТЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ!

2011.09.13 | 16:14

6
ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ВИ КАЗВАМЕ СПРЕТЕ С ТАЗИ ДОЛНА ЖУРНАЛИСТИКА! ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР БЪЛВАТЕ ПРОПАГАНДАТА НА ГЕРБ! КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПЛЮЕТЕ БСП И КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА?!?! НЯМАМЕ ЖЕЛАНИЕ ДА СВАЛЯМЕ САЙТА ВИ,НО АКО СЕ НАЛОЖИ ЩЕ ГО НАПРАВИМ! АКО УТРЕ ОТНОВО ОТРАЗЯВАТЕ НОВИНИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ЗАПОЧНЕ АТАКА СРЕЩУ САЙТА ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ОБЕКТИВЕН ЖУРНАЛИЗЪМ!!! ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ!
вигенин

2011.09.13 | 16:13

5
жалкя мишка
Троллер

2011.09.13 | 16:13

4
И Кадафи е добра партия. Пък и все още е свободен.
владо

2011.09.13 | 16:13

3
Руска подлога - въобще не го е еня за България - интересува го само личня му интерес с руските му ментори! Договорите ,които Гоцето и Станишката подписаха без да питат народа дали ги иска и са в интерес само на комун.олигарси в енергетиката са абсолютно неизгодни! Слава богу ,че ги спряха - досега Южното черноморие щеше да бъди нефтено блато! Никога повече комунизъм!ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
ves666

2011.09.13 | 16:13

2
ti si pozor za balgaria predatel i izmennik
evgeni

2011.09.11 | 19:23

1
ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ЗЛОТО "БСП-ГЕРБ лтд. и СИЕ. ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ Е "ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ"с ОПАШКАТА наречена ГЕРБИМА АЛТЕРНАТИВА НА ЗЛОТО "БСП-ГЕРБ лтд. и СИЕ. ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ Е "ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ"с ОПАШКАТА наречена ГЕРБ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини