Валери Симеонов оглави листата на НФСБ за евроизборите

  • 25 март 2014 11:51

  • 1316
  • 4
Валери Симеонов оглави листата на НФСБ за евроизборите
©

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на и Велизар Енчев са първите трима в листата на НФСБ.

Това стана ясно на пресконференцията днес, на която беше представена цялата листа на Патриотичния фронт, информираха от пресцентъра на партията. „Листата е съставена с участие на всички партии, обединени около Националния фронт за спасение на България. Хора - патриоти, отговорни, действени и с доказани биографии. Решението за листата беше взето единодушно, без никакви противоречия. Последните три места са за председатели на партиите от съюза, това е достатъчно красноречиво. Единственото, което ни е водило е да служим на родината, а не удовлетворяването на лични амбиции. Целта ни в следващия Европейски парламент е да отстояваме интересите на родината ни с конкретните си действия”, заяви Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на обяви, че изборът на водач на листата в лицето на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е най-доброто решение: „За мен никога не е било самоцел да оглавя листата. Най-важни са интересите на България. Тези от нас, от НФСБ, които отидат в ЕП са истински родолюбци, а не русофили или еничари на ДПС. На първо място ще е България – нашите семейства, деца, нашето бъдеще. Това, което може да направи един член на ЕП е да информира за нередностите в България европейските институции, да алармира медиите, което НФСБ ще продължи да прави и в следващия Европейски парламент", каза още Бинев.

На пресконференцията присъстваха Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, Данчо Хаджиев, /Съпредседатели на НФСБ/, Борис Ячев /Председател на НИЕ/, Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на /НФСБ, евродепутат в ЕП/, Георги Манев /Председател на СЕК/, както и всички участници в листата за евроизборите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1316 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
АУТ

2014.03.30 | 17:06

4
НА КОЙ ИСТИНСКИ, СЪРЦАТ БЪЛГАРИН МУ ДРЕМЕ ЗА ПАТЕРИЦАТА нфсБОЙКО:)))
naso

2014.03.30 | 17:05

3
НФСБ,просто загубихте,много гласоподаватели с тази мутра Бинев.

2014.03.30 | 17:05

2
Боже, за това ли е било цялата работа...Валерката да се уреди в ЕС...Велизар Енчев трябваше да е на първа позиция...

2014.03.30 | 17:05

1
Срамота...Винкела на първо място, а Велизар Енчев с голям опит като посланик, отстояващ българските интереси, чак на 3-та позиция...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини