Плеймейтка се изгаври с Великден

Фейсбук
share

Уникална гавра с Великден се позволи плеймейтката Дениз Хайрула. Бившата любовница на Христо Сираков, по-известен като Стоте манекенки се снима чисто гола, като прикри най-милото си с великденско яйце.

Денис се чекне с чорапогащник тип широка рибарска мрежа. На главата си има маска с плейбойски ушички. Най-смущаващото е, че по този начин тя честити християнския празник в социалната мрежа Instagram. Мацката е поставила хаштаг „Честит Великден” и „Великденско зайче”. Трябва да се отбележи, че яйцето е от популярна марка шоколади предназначени за деца, но е изрисувано с великденски мотиви. Снимката щеше да бъде съвсем порнографска ако Хайрула не бе прикрила детородния си орган с детското лакомство.

Плеймейтка се врече на генерал Мутафчийски

„Висша форма на простотия”, "Може ли такова неуважение” са само част от коментарите на погнусени последователи на еротичната моделка.

Пред „България Днес” плеймейтката обяснява случая така: „Само искам да попитам, каква е разликата между великденския заек и Снежанка, която се появява на Коледа - другият светъл християнски празник. Защо никой не се сърди на секси снежанките? И какво общо има шоколадовото яйце с червеното, характерно за Великден яйце, освен че е яйце?”, коментира 25-годишната Хайрула.

Водещи новини

Още новини