Плеймейтка е най-горещата нова рап звезда

  • 18 февруари 2020 11:48

  • 3483
  • 1
Плеймейтка е най-горещата нова рап звезда
© Фейсбук

Плеймейтка е най-горещата нова рап звезда в България. Гергана Стаменова е доказано най-горещата хип-хоп звезда у нас.

Брюнетката залага на сочни и апетитни форми, които в хип-хоп индустрията също се котират, както и във фолка. Вкарвайки и реге тон в музиката, певицата се опитва да докара нивото на съблазън до максимална степен, пише „България днес”.

Гери се изявява в музикалните среди само с фамилията и вече е реализирала три песни с клипове към тях. Въпреки това меломаните не са очаровани от гласовите й данни и силно й препоръчват да залегне на конкурсите за красота и еротика, отколкото да се изявява като певица.

Скандална плеймейтка иска в риалити

Тя обаче смело ги игнорира и продължава напред.

„Вратите пред теб се отварят по-лесно, когато си популярно лице”, заяви брюнетката, която стана първа подгласничка на победителката в „Мис Плеймейт 2016” Маги Бадер.

Тя си осигури участия във филми, клипове, и дори песни в любимия жанр.

А между мис Плеймейт и музикалните изяви, Стаменова се пробва и като брокер.

В началото на 2018 година брюнетката стана консултант по недвижими имоти в голяма брокерска компания. Тогава тя сподели, че мечтае да създаде собствена фирма за недвижими имоти и планира да открие бизнеса си в Пловдив.

Последвайте канала на

Novini.bg
3483 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.02.18 | 14:16

1

Извинявам се, тъп съм си по рождение, ама моля да ми обясните, плеймейтка, ку*ва ли означава, защото в наше село има една такава, за да знам как да я наричам, за да не я обидя. Предварително Ви благодаря.

Добави коментар

Водещи новини