Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня

Pixabay
share

Луната е Стрелец до 20:52ч на 15 август.

По това време хората са идеалистично настроени, с тенденция за търсене на справедливост и борба за правото, както и стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Това е най-доброто време за учене, най-лесно се усвоява новата информация. Отдават се всички дела с насоченост към социалния и обществения живот.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, както и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Желателно е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи. Да не се натоварва черния дроб с мазна храна. Не се препоръчва посещение при зъболекар, пробиване на уши, правене на татуировки.

Луната е на празен ход от 19:53ч до 20:52ч. След това Луната преминава в знак Козирог, където ще остане до 00:46ч на 18 август

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 17:42ч

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност. Това е символ на движение, път пълен с изпитания.

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи и да се използва само за съзидателни дейности.

Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Ден, в който са необходими повече предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Не бъдете пасивни, но и да се претоварвате не бива. Да не се  вършат лекомислени неща. Да не се предприемат рисковани дейности. Може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай.

В този ден Кармата се активира

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори някоя невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Подходящ ден за романтика и интимност, за забавление и разкрепостяване. Предразсъдъци и срамежливост остават на заден план и неустоимото желание за секс се разпалва.

Обикновено в този лунен ден има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е невъзможно. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Следва 12 лунен ден от 17:42ч на 15 август до 18:38ч на 16 август

Водещи новини

Още новини