В този ден Кармата се активира

  • 14 август 2024 05:59

  • 4146
  • 0
В този ден Кармата се активира
© pixabay

Луната е Стрелец, където ще остане до 20:52ч на 15 август. 

Луната в знак Стрелец ни кара да мислим абстрактно, да се стремим към стабилност, спокойствие, искаме да правим всичко по правилата. Социалната активност се увеличава. Гледаме към бъдещето с по-голям ентусиазъм.

Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване. Хората сега са по-философски настроени, по-изпълнителни към препоръки. Изявяват се качества като щедрост, великодушие, решителност. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание за защита на близки и приятели, по-слабите и беззащитните. 

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, както и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Желателно е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи. Да не се натоварва черния дроб с мазна храна. Не се препоръчва посещение при зъболекар, пробиване на уши, правене на татуировки.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 16:37ч

В този ден Кармата се активира. Чувстваме се обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ще бъде обезпечен. Делата, започнати в 10 лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност. 

В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Болестите на този лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Хороскоп за август

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Разказвайте на децата истории от тяхното или от вашето детство, разглеждайте стари снимки. Може да организирате семейна вечеря. Черпете енергия от семейството и също така я раздавайте там. Подходящо време за интимни преживявания. Благоприятно за зачеване на дете.

Следва 11 лунен ден от 16:37ч на 14 август до 17:42ч на 15 август

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. 

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори някоя невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4146 0

Водещи новини