Дадоха 3 г. затвор на наркодилър

Булфото
share

Пловдивският окръжен съд осъди подсъдимия Любомир Табов, 31 г. на 3 години лишаване от свобода при първоначален строг режим и глоба в размер на 19 000 лв.

Той беше признат за виновен в това, че на 15.04.2011 г. в гр. Перущица при условията на опасен рецидив без надлежно разрешително е държал с цел разпространение 819 бр. таблетки МДМА на стойност 6242 лв. и марихуана на стойност 3 лв. - престъпление по чл. 354а, ал.2, т.4, НК.

Подсъдимият Любомир Табов е осъждан 9 пъти до момента, предимно за кражби. Табов е жител на гр. Пловдив, но пребивавал предимно на територията на гр. Перущица, където се занимавал с разпространение на наркотични вещества - марихуана и метамфетамини сред младежите от града. В Перущица Табов живеел в къщата на баба си. Разпространяваните от него наркотици бил укрил в спалното помещение на втория етаж, пише Plovdiv24.bg

На 15.04.2011 г. служители на РУ " Полиция " гр. Стамболийски получили оперативна информация за извършваната от Табов престъпна дейност. Сформирана била група, за да извърши претърсване на къщата, и там в спалнята били открити наркотичните вещества.

Подсъдимият се призна за виновен и между него и Окръжна прокуратура се сключи споразумение, одобрено от съда. Споразумението влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване.
 

Водещи новини

Още новини