Министър Илков: Очаква се екстрадацията на Никола Николов-Паскал

  • 01 октомври 2024 12:15

  • 670
  • 7
Министър Илков: Очаква се екстрадацията на Никола Николов-Паскал
©

По план върви националната полицейска операция във връзка с нарушения на изборния процес, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас ИлковАтанас ИлковАтанас Илков е роден на 20 декември 1964 година в Пазарджик. Предложен е за служебен министър на.

Той коментира темата, след като участва в откриването на реконструирания ГКПП „Калотина“.

Министър Илков потвърди, че в Белград е задържан Никола Николов – Паскал. 

Арестът е благодарение на усилията на колегите от МВР в много добро взаимодействие със сръбските власти, посочи Илков.

И заяви, че се очаква екстрадацията на Николов.
 

Главчев ще открие ремонтирания ГКПП „Калотина“

Относно случая със задържания директор на театъра и филхармонията в Разград - диригентът Левон Манукян, министърът коментира: „Бяха задържани четири лица, които участват в схемата. Там са сключвани фиктивни договори с хора, които на практика не са служители на филхармонията. Изплащани са им суми, които те трябвало да върнат на хората, които са организирали това действие със служител на филхармонията“.

Задържаха за 72 часа диригента Левон Манукян

Последвайте канала на

Росица Валентинова
670 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Панчо

2024.10.01 | 13:46

7
Другарю милиционер а на другото лице кога?

2024.10.01 | 13:00

6
А ЗАЩО НИКОЙ НЕ ТЪРСИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ОТ ОГРАБЕНАТА БАНКА!? МИЛИАРДИ ПЛАТИХМЕ ВСИЧКИ НИЕ НА ЕДНА ЧАСТНА БАНКА! А ЦЕЦО ЖИВЕЕ КАТО ШЕЙХ В СЪРБИЯ. ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЛИ ИСТИНАТА ЗА ОТРОВЕНАТА РЕКА В ДЕВИН!? ПРОДЪЛЖАВА РЕКЛАМАТА ЗА БУТИЛИРАНАТА ВОДА И НИКОЙ НЕ КАЗВА НА ХОРАТА ИСТИНАТА!?
????

2024.10.01 | 12:38

5
А,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,ТЪРСИМ ли ?!
Ефекта е нулев

2024.10.01 | 12:33

4
Стига с тая твоя тъпа реклама. на ХУ Й ДИГИН. Ефекта е никакъв.
НЕ МИ СЕ ВЯРВА

2024.10.01 | 12:30

3
Министър Илков: Очаква се екстрадацията на Никола Николов-Паскал ДАНО СЕ СЛУЧИ. АМА НЕ ВЯРВАМ. Колкото и мустакатият беглец шеф на банка КТБ Сърбите ни го върнаха, толкова и за този криминален престъпник.Евреи могат само в чувал да ни го донесат, както единия, така и другия. по дипломатичен път не става.

2024.10.01 | 12:30

2
Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може-----> shout.to/maxpro
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.10.01 | 12:23

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

Добави коментар

Водещи новини