Бойко Борисов: Казах, че няма нищо да ни повлияе и ще излъчим правителство

share

Не мога да разбера защо се подвеждате по най-ниските страсти? Какво е демокрацията? Народът гласува и ни подрежда. Казах, че няма нищо да ни повлияе и ще излъчим правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание веднага след като бе избрано правителството „Денков-Габриел“, предаде репортер на Novini.bg.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че от самото начало е говорел едно и също и днес то е било реализирано. "Казах, че няма да ни повлияят шантажи отвън, както и записите, и ще излъчим редовно правителство", подчерта той. 

„Не искам да коментирам президента, който трябва да е обединител на нацията“, заяви той по повод думите на президента Румен Радев, че е предадено доверието на избирателите и ГЕРБ са подарили властта на ПП.

Парламентът избра кабинета "Денков-Габриел"

По думите му този състав е единственото работещо решение. Борисов обяви също, че ако Корнелия Нинова не се била дръпнала, е щяло да има правителство с първия мандат.

„Министрите бяха дори договорени. Изведнъж, като не се получи - с втория мандат имаме редовно избрано правителство”, уточни той.

Водещи новини

Още новини