Борисов: Аз няма да сваля правителството

  • 23 юни 2023 08:51

  • 5354
  • 0
Борисов: Аз няма да сваля правителството
©

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира в кулоарите на парламента напрежението във властта, предаде репортер на NOVINI.BG

"Аз няма да сваля правителството. Ясно и точно", заяви Борисов.

Според него ротация няма да има след 8 месеца.

Припомняме ви, че кабинетът на проф. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С се формира с уговорката, че след 9 месеца от старта му ще се проведе ротация и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще поеме премиерския пост.

"Ние като жертвени агнета няма да стоим", обясни той, а на въпрос дали заплашва ПП-ДБ, той попита медиите: Заплаха чухте ли?".

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в каза, че думите му могат да се приемат като загриженост.

"По никакъв начин не тласкаме държавата към война", коментира още Борисов. "Целият демократичен свят помага на Украйна, кой с каквото може. От първия ден на войната България изнася огромно количество оръжие за Украйна", каза той в отговор на брифинг на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Радев притеснен: Курсът на новото правителство е да тласка България все по-близо до войната

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разкри подробности за запознанството си с Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и и какво е разбрал от разгова си с нея. По думите му е разбрал истинските намерения на ПП - "да управляват държавата еднолично, както парламента, законодателната власт, регулаторните органи. "С 36 депутата всичко, което може да се командва", каза той.

Според него ПП-ДБ правят всичко това, "което е в записа" - смяна на кадри в министерствата, в агенциите, регулаторите и "навсякъде назначават свои хора".

Борисов заяви, че трябва да се подпише споразумение за съвместно управление.

По-думите му депутатът от ПП-ДБ Петър Петров е номинацията им за председател на ДАНС. Той е депутат от 24 МИР. София и влезе на мястото на Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и

Последвайте канала на

Десислава Станева
5354 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини