Борисов: Прави впечатление реставрацията на децата на ДС

  • 20 юли 2023 09:00

  • 5346
  • 0
Борисов: Прави впечатление реставрацията на децата на ДС
©

Могат да се правят добри неща за държавата, когато са правилни - обществото го оценява. Решението е взето, сега специалистите и нашите депутати да направят каквото трябва. Концесията на Росенец не е дадена по наше време. Президентът трябва да е обединител, но той вече трудно прикрива раздразнението си, че има редовен кабинет. Всеки знае какви щети нанася това управление на партиите, но обществото се успокоява и правителството работи. Конституционната реформа възнамеряваме да е факт до Нова година. Дотогава трябва да е избран нов състав на Висшия съдебен съвет, както и нов главен прокурор. Хората са търпеливи, по-добро от това не може да се сътвори. Много хора говорят, но да си представим обратния вариант - "Възраждане" да е първа политическа сила и веднага ще изпадне в изолация. Вчера разбрах за едно назначение в МИ. Говорим и за реставрацията на децата на ДС. Да, за Ивайло Шотев говоря и баща му ми е приятел. Всяка партия има право да издига кандидатите си и да ги защитава. Не се бъркаме в назначенията на Промяната. Момчето може да е много добро, но баща му бе шеф на комсомола на МВР, това е най-висшите етажи на ДС. Това заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на брифинг в НС.

Приел съм времевата рамка до края на годината да е това, защото има значение за Шенген и за Еврозоната, категоричен е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Делян Добрев: България има икономически интерес пристанище „Росенец” да стане държавна собственост"

Що се отнася до задържания за заплахата срещу министър Тагарев, той заяви, че му се вижда доста преувеличено, доста крайно и е "пренатягане". Службите трябва да проверят това, каза още лидерът на ГЕРБ.

По повод концесията на "Лукойл" коментира, че решението вече е взето, а сега експертите, министърът на енергетиката и депутатите специалисти по тази тема да прекратят концесията, спазвайки закона.

 "Голямо мъжество проявиха и Кирил Петков и Христо Иванов - да рискуваме партиите си, за да има редовен кабинет", заяви Борисов.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
5346 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини