Сидеров: Гетата капсулират циганското население

share

Ромските гета трябва да бъдат променени, категоричен бе пред Нова телевизия лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

По думите му тези гета, които са абсолютно безконтролни, капсулират циганското население. То не отива на училище като дете, а първото, което научава е да проституира, да краде и да се боцка, каза Сидеров и допълни, че МВР и службите закрилят хората, които продават хероин на малките деца в ромските гета. Тези, които продават хероин си плащат и на полицаите.

Той бе категоричен, че е нужна радикална намеса, защото това заразяване със СПИН, хепатит и други болести става безконтролно.

Трябва да има държавни и обществени институции, домове, които да се занимават с това специално. Пари за това има, убеден съм. Въпрос на воля и загриженост от страна на управляващите, обобщи лидерът на националистите.

Сидеров коментира и провелият се през уикенда гей парад в столицата. По думите му педерастката агресия е превзела центъра на София под покровителството на ГЕРБ. Начело на това шествие бе американският посланик Джеймс Уорлик, който диктува какво става в България. На него му козируват Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Росен Пленвелиев. Сега ГЕРБ готвят закон, с който да узаконят гей браковете, посочи Сидеров. Според него това се прави под натиск от чужбина. ГЕРБ ще го подготвят, за да докажат своята толерантност, а това е опасно, коментира лидерът на „Атака”.

С присъствието си на гейпарада депутатите от ГЕРБ и БСП приканват тези хора да влязат в партиите им. “ По тази логика, утре ще разрешат парад на зоофили и геронтофили, за да покажат и те своята характерност”, допълни Сидеров. Той е възмутен, че ГЕРБ толерира и дават центъра на София за гей парад и дори полицията ги пази, защото вътрешният министър Цветан Цветанов така е наредил, допълни лидерът на „Атака”.

Водещи новини

Още новини