Киро Брейка се "присъедини" към Марков и Михайлов: И той бил заплашван

  • 01 юли 2024 20:42

  • 5119
  • 17
Киро Брейка се "присъедини" към Марков и Михайлов: И той бил заплашван
© YouTube

Влогърът Кирил Кирилов, известен сред последователите си като Киро Брейка, обяви, че е бил заплашван от председателя на парламентарната група на "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" Николай МарковНиколай МарковНиколай Марков е роден на 26 април 1970 година в Нова Загора.   Завършва Висшето военно.

По време на предизборната кампания той агитираше активно за "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през". В замяна обаче получил обаждане от Марков, който му "пратил послание" да внимава с видеата, които публикува. Последното си видео, публикувано този следобед в YouTube, Брейка започва с обяснението, че дълго се е чудил дали да сподели за заплахата. "Ако го направя, най-вероятно ще имам проблеми. Но ако не го направя, ще имам проблеми със съвестта си", казва той.

В платформата Patreon Кирилов публикувал откъс от разговор, в който се чуват заплахи и обиди по адрес на влогъра. "Записът на полковника е дълъг, аз ще ви пусна само тази част, в която ми казва какво ще се случи с мен", обяснява Брейка, който бил готов да извика медии и експерти, за да докаже автентичността на записа. 

Ивелин Михайлов: Депутати от "Величие" ме заплашват

Влогърът казва още, че Марков е взел пари за предизборната кампания, за да дискредитира и да създаде проблеми и на Ивелин Михайлов. Посланието било следното:

"Тънко, меко казано, да ги оставя да работят, защото той (Марков) знаел на кого и как са давани пари. С две думи - той ще накисне Ивелин (Михайлов), че е давал пари на някой, които после са дадени на мен. На Ивелин му е скроена шапката. Искат да го занулят. Ивелин ще го съсипят - 99%, един му давам да оцелее. И партия "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" няма да я има. С един куршум три заека. По-малко пари, партията няма да я има, и правителство. Заради един човек, на който аз се доверих". 

Във видеото става ясно и че Марков и Михайлов се познавали от четири месеца, но полковникът си приписвал заслуги за всичко, което е направил създателят на "Исторически парк". "Нагло и арогантно е да унищожиш човека, който те е създал и приел да лапаш пари", коментира Киро Брейка и се обръща към Марков, напомняйки му негови думи - че хората са работодатели на депутатите и винаги могат да ги критикуват. Кирилов казва още, обръщайки се към полковника:  "Не те ли досрамя да ми се обадиш, бе, полковник - искам сега всички да чуят - и когато попитах дали искаш да кажеш, че аз съм взел пари, ти отговаряше: "Не съм казал такова нещо." Не, бе, кажи - взел ли съм пари аз? Отклонява въпросите 3-4 пъти и се скарахме. Викам: "Заплашваш ли ме, нормален ли си да ме заплашваш мен, ти - великият стратег по национална стратегия. Куца ти стратегията".

Николай Марков от "Величие": Получих закана за убийство!

Кирилов се почувствал излъган от Марков и заради гласуването на депутати от "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" в полза на ГЕРБ, затова и никога повече нямало да се занимава с политика и да агитира за дадено политическо лице.

"Повярвах, исках нещо да стане, но този човек, който говореше как ще вкарва ГЕРБ и ДПС в затвора и че дори им е малко това. (...) Нали така беше, полковник - така говореше, че ще вкарваш в затвора престъпниците и мафията. Ти отиде и гласува с тях", възмущава се Брейка.

Киро Брейка: Аз вкарах "Величие" в парламента, значи - аз съм американското посолство

Той разказа още как в разговор с друг човек Марков бил хвърлил химикалка на масата и казал: "Мога ей така да му реша проблемите на Ивелин, ей така". 

Кирил Кирилов добавя, че ще се извини на хората, че самият той е бил подведен от Николай МарковНиколай МарковНиколай Марков е роден на 26 април 1970 година в Нова Загора.   Завършва Висшето военно, за когото казва още: "Председателят на парламентарната група на "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през", който даже не дойде навреме за първия си работен ден в парламента, не е член на партията, но направи изявление, че "редовият член Ивелин Михайлов няма право да изисква от народните си представители!". 

Ивелин Михайлов пред Novini.bg за подкрепата на кабинета "Желязков": Профилът ми е "пробит"

Видеото на Кирилов се появи часове след като Ивелин Михайлов обяви в профила си във "Фейсбук", че друг негов профил - този в платформата "Екс", е бил хакнат. Така от името на Михайлов в "Екс" се появи призив депутатите от "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" да гласуват за кабинета на ГЕРБ-СДС.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
5119 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.07.02 | 02:39

17
ПП ДВУЛИЧИЕ СА СОРОСОИДНО НПО И ПРОЕКТ НА ОКУПАТОРА САЩ !
Снежко Снежев

2024.07.01 | 22:36

8
Тези ще сложат в джоба си бо.луците на Царя, Янка РеЗеСе-то и сините бо.луци, които се одупиха на Тиквата и Свинята:)))!
долния малоумник

2024.07.02 | 02:20

16
Нали и той това казва ве.

2024.07.01 | 22:55

9
Смешник. Същите тия се дупят в момента пред Борисов и Пеевски и се надпреварват кой най-голям х*й може да поеме :))))

2024.07.01 | 23:56

11
То ще си проличи при гласуването на предложеният кабинет на ГЕРБ СДС, КОИ ЩЕ СА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОД И РОДИНА? ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ ХОРА И НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ЕМОЦИИТЕ ПРЕДИЗВИКВАНИ ОТ ПАРТИИТЕ. ПОМНЕТЕ САМО С НЕГЛАСУВАНЕ НА ИЗБОРИ МОЖЕ ТЕЗИ ШАЙКИ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ВЛАСТТА!

2024.07.02 | 02:18

15
Ми те с не гласуване влязоха бе к у х.
Емѝ...

2024.07.02 | 01:45

14
Духам само на люляка истински. Обичам го. Това че, циганите от Ловешкия затвор ми пълнят анала със сперма, няма никакво значение.
Zahari

2024.07.02 | 01:12

13
E vsicko tova e mrsna politika....vsicko e v*zmozno ...!!! .

2024.07.02 | 00:32

12
Н.Марков-нагла,отблъскваща персона.

2024.07.01 | 23:47

10
Киро кондома.

2024.07.01 | 22:08

7
С две думи: ДЪРТИ ХЮМНЕТА.
Веф

2024.07.01 | 22:04

6
Не трийте коментари!!!Нали уж има свобода,на...
Тя

2024.07.01 | 22:02

5
ТИЯ НОРМАЛНИ ЛИ СА ТАКОВА ПАДЕНИЕ

Добави коментар

Водещи новини