"Атака" дава на съд отцепниците

share

Когато някой предаде "Атака", за мен той е мъртъв.

Това заяви зам.-председателят на партията Павел Шопов по повод събирането на него и депутата Десислав Чуколов  в студиото  на "Насреща с Люба Кулезич" по ТВ7 заедно с напусналите Стоян Иванов и Калина Крумова. Шопов обяви, че всички са напуснали партията заради пари, "както всички предатели". Той реагира гневно на думите на водещата, че и той е напуснал СДС преди да се присъедини към "Атака". "Това беше преди 15 г. Долна инсинуация", заяви Шопов.

Останалият в партията Чуколов също каза, че за него е унижение да разговаря с Крумова и Иванов. "Цяла седмица слушаме глупостите на предалите партията хора за субсидии, вили, милиони, но истината е, че те не устояха на борбата, която се опитваме да водим", добави той. Той обяви бившите атакисти Валентин Николов и Камен Петков за псевдопатриоти, защото се срещали с бившия депутат от ДПС Касим Дал.

Стоян Иванов потвърди информацията, че преди последните парламентарни избори всички кандидати за депутати от "Атака" са били карани да подпишат договори, които ги обвързват със финансови задължения.

"Аз не се включвам в тези разговори, моите мотиви да напусна са съвсем различни. Нямам проблем с подписаните декларации, имам проблеми други неща", каза Калина Крумова. Тя поясни, че членството в партията не я прави по-добър или по-лош депутат, а парламентарната дейност и законодателните инициативи.

Чуколов нарече Стоян Иванов "лъжец" заради декларациите и обяви, че това е идея на собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов. Останалият в партията депутат заяви, че ще бъдат заведени съдебни искове срещу всички бивши членове, които говорят против "Атака" и лидера й Волен Сидеров. "750-те хил. евро, които Волен Сидеров бил дал за луксозна вила, ще ги вземем от вас. Даваме ви на съд за всички лъжи. Валентин Николов, Стоян Иванов, Камен Петков, Ивайло Нинов... Парите обаче няма да ги харчим за вили на Лазурния бряг, а ще ги дадем за манастири", заяви Десислав Чуколов.

Водещи новини

Още новини