Отцепниците от "Атака" отиват при Яне Янев

  • 23 ноември 2011 19:37

  • 2002
  • 4
Отцепниците от "Атака" отиват при Яне Янев
©

Трима отцепници от "Атака" се ориентират към Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, има ясно обяснение защо напусналите от "Атака" сложиха подписите си под изготвения от него меморандум срещу шистовия газ. По думите му това е тематично взаимодействие, съобщи бТВ.

То идва да потвърди правилото, че между РЗС и "Атака" много рядко има пресечни точки. От известно време обаче Янев се опитва да обърне тенденцията - опитва да вербува четирима независими, които доскоро бяха част от "Атака".

Янев нито потвърди, нито отрече опитите да стопли отношенията си както с бивши депутати на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, така и с бившите си съпартийци, които го напуснаха преди време. Целта е една - да учреди отново парламентарна група на РЗС.

"Това не е обект на преговори и разговори в момента”, заяви той.

Ако все пак се опита да направи нова група с бивши членове на "Атака", Янев ще се сблъска със забраната за политическото номадство в правилника.

"Когато стане факт нещо, аз никога не съм се крил, ще изляза пред камерите и ще заявя. Не съм мислил по въпроса да се учреди парламентарна група около депутатите на РЗС и напусналите "Атака”, но по принцип е добре да има парламентарна група. Разбирате ли - не е полезно независимите депутати да бъдат лишени от тези правомощия. Ние не можем пълноценно да си вършим работата", заяви лидерът на РЗС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2002 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.01.23 | 18:53

4
От един кур на друг, да се смееш ли или да плачеш. Да ги подкараш всички с една дряновица и яко лобут ...

2012.01.23 | 18:53

3
''Краставите магарета и през девет баира се надушват'' - стара народна поговорка ...
venko lider rzs-dimitrovgrad

2012.01.23 | 18:53

2
Яне смело напред и от нищо не се учудвай на нашето общество то е много години потъпкано, обиждано и т.н. и ти ще бъдеш в историята на РБългария като новия ВЪЗРОДИТЕЛ ... Ние от РЗС-ДИМИТРОВГРАД ще бъдем винаги до теб защото знаем и сме убедени във успеха на това начинание... То е е полезно и на тези които не знаят , не умеят, и разбират от ПОЛИТИКА но е и за тяхно добро ... Времето ще ги излекува ... Само напред и друг път няма..... НИЕ СМЕ ПЛЪТНО И ВИНАГИ СЪС ТЕБ. ВЕНКО ПАВЛОВ
mi6o

2011.11.27 | 13:45

1
qne ti si edin pedalski kloun, sram si za darjavata, napuskai vednaga parlamenta, uj 6te6e da uvolnqva6 boiko a sega mu celuva6 gaza. podloga takava

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини