Партията на СКАТ ще ликвидира "Атака", влиза в следващия парламент

  • 22 ноември 2011 18:54

  • 7506
  • 9
Партията на СКАТ ще ликвидира "Атака", влиза в следващия парламент
©

Партията на телевизия СКАТ ще бъде една от четирите политически сили, които ще влязат в следващия парламент на България, прогнозира директорът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров.


„На следващите избори ще има две големи партии – БСП и ГЕРБ, и два взаимно неутрализиращи се блока като ДПС и Националния фронт за спасение на България (НФСБ)“, прогнозира роденият в Созопол професор, пише сайтът "Бесове".

Божидар Димитров, който преди години водеше патриотично предаване по СКАТ, припомня как след разрива между собственика на телевизията Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, „Атака“ се е сринала в Бургас на последните местни избори. В същото време НФСБ за броени месеци след създаването си е станал втора политическа сила в Общинския съвет на града, а кандидатът му за президент се е класирал пети.

„Никой не спомена успеха на НФСБ - партия без нито една структура в страната, създадена само преди месец и с говорител единствено телевизия СКАТ, която спечели близо 3% и е пета, като за по-малко от месец почти ликвидира „Атака“, каза в интервю за столичен вестник Димитров.

Според Димитров има вариант за елиминиране на купуването на гласове. "Във Франция можеш да се регистрираш като гласоподавател само срещу документ за платени данъци", казва Димитров. Според него една огромна асоциална маса, наброяваща 15% от населението в България, която продава дори децата си в Гърция, винаги ще бъде готова да продаде и гласа си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7506 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2014.09.29 | 21:15

9
Като лидер в областта на технологиите и иновациите,най-добрите световни спортисти и клубни отбори, над 90% от професионалните баскетболисти и 50% от професионалните футболни отбори носят McDavid HexPad ™ всеки ден. Ако спортувате и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com
KUR ZA GERB

2013.10.08 | 10:16

3
проф.Божидар Димитров mnogo sa ti neto4ni prognozite glupako, i kak 6te likvidirate ataka s mnogobroinite si laji li, predi podkrepqhte i hvalihte ataka a izvednaj napravihte obraten zavoi i po4nahte da gi pluete, nikoi nqma da glasuva za vas utrepki takiva, 6te vlezete v parlamenta ama na marta u srqda
атака е в батака

2013.10.23 | 22:30

8
много надежди възлагах на атака ама волен е много голям боклук мълча като путка 2 години много му порасна работата и сега пак прави простотии ммм да ще гласувам за (НФСБ) понеже и бойко е боклук а за другите да не говорим
някой

2013.10.23 | 22:30

7
Кретен, налага ли се да ти напомням, че телевизия СКАТ създаде Волен Сидеров и партия Атака, а не обратното?Налага ли се да ти напомням, че партия Атака без СКАТ е едно голямо нищо и резултатите от изборите го потвърждават.Налага ли се да има толкова много кретени като теб, които неразбраха, че Волен Сидеров излъга всички хора, които са гласували за него на предишните избори включително и мен?Налага ли се да ти обяснявам, че истинските патриоти в България са хората от телевизия СКАТ, а не Волен Сидеров?Налага ли се да ти съобщавам, че до 1-2 години Атака няма да има и 1% подкрепа от избирателите, а НФСБ ще е в парламента? Аман от глупави и заблудени хора.
KOLOS

2013.10.23 | 22:29

6
Предателя - Болен Клинкерхофен и АТАКА ще сърбат попарата, която надробиха. Колкото и да им надуват и помпат изкуствено рейтинга навсякъде, защото е патерица за коалиция на герберския вожд Винету, също като Яне Янев от РЗС съм сигурен, че НФСБ ще ги отвее на изборите и ще се бори за третото място с ДПС!!!

2013.06.08 | 16:36

2
някой кретенче преди Волен Сидеров да започне да води АТАКА тв скат беше 1 смешна кабеларка.
хаха

2013.10.23 | 22:28

5
мисля че беше обратното... преди сидеров да се появи по скат той беше един смешен палячо какъвто си остава и сега между другото.
българин

2013.10.23 | 22:28

4
Единствената партия за коя си заслужава да се гласува е НФСБ .Те ще влязат в следващият парламент с голям процент.
art

2013.05.10 | 11:49

1
Gerb da go duxa !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини