Сидеров категоричен - няма да напуска "Атака"

  • 25 ноември 2011 15:37

  • 1627
  • 0
Сидеров категоричен - няма да напуска "Атака"
© Булфото

В специално обръщение до медиите 13 от общо 15 депутати от "Атака" заявяват, че няма да напускат парламентарната група на формацията.

Сред подписалите се е и самият Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Уважаеми журналисти, искаме да ви спестим усилията, които хвърляте в търсене на доказателства за разцепление в парламентарната ни група. Заявяваме, че нямаме никакво намерение да напускаме групата и партията", се казва в писмото.

Позицията обаче не е подкрепена от други двама народни представители на "Атака" - Борислав Стоянов и Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в. Според информация от пресцентъра на партията двамата не са съгласни със становището на своите колеги.

До скандалите във формацията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се стигна, след като доведеният син на лидера на националистите и евродепутат Димитър Стоянов поиска оставката му заради лошото представяне на "Атака" на изборите. В последствие Стоянов беше изключен от партия.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1627 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини