Валери Симеонов: Борисов допусна огромна грешка с номинирането на Екатерина Захариева

Булфото
share

Председателят на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов обяви в предаването „Още от деня” по БНТ, че Бойко Борисов е допуснал огромна грешка с номинирането на Екатерина Захариева за нов правосъден министър

„Не ми харесва поведението на министър-председателя. Той постъпи като в една пиеса „Котка на горещ ламаринен покрив”. Той беше котарака и когато бе поставен под огромно напрежение заради Христо Иванов, номинира за негов наследник човек от същото обкръжение, за да балансира”, заяви Симеонов.

Симеонов поиска също президентът Росен Плевнелиев да бъде разследван заради лошо качеството на магистралите. „Когато той беше министър, се реновира магистралата до Бургас. Онзи ден, като пътувах по нея, падна една пломба. Ето защо смятам, че Плевнелиев трябва да бъде разследван за лошото качество на магистралите”, допълни Симеонов.

Валери Симеонов коментира и протестите за съдебната реформа, които се провеждат в София от няколко дни: „Тези, които излизат всяка вечер в София ни пречат да се приберем по домовете си навреме, дано днес да не се събират. Тези лумпени не са носители на прогреса. Те са едно малцинство, едни разглезени деца.”

Водещи новини

Още новини